SESTRA UBIJENE U NIŠKOM ZATVORU: Muž je i ranije tukao, gađao je sekirom i pretio bombom!

- Još ne znam šta je sa njom, ni da li je živa, ni da li je mrtva. On je zlikovac, spreman je na sve – kaže za “Telegraf Bobana.

Kako dodaje, njena sestra je za desetak godina, koliko je bila u braku sa Ivanom, svašta preživela.

- Udala se za njega u osamnaestoj godini. Kratko je to bilo kako treba. Onda je počeo da se drogira i potpuno je poludeo. Tukao je, vezivao je za stolicu, pretio bombom, bio je u zatvoru zbog porodičnog nasilja, ali ga to nije zaustavilo. Gađao je sekirom, cepanicama, ma tukao je čime je stigao pa se pre godinu dana razvela od njega. Govorila sam joj da ga se mane, ona je obećavala da će prestati da ga viđa, ali joj ga je bilo žao. Išla mu je u posetu kradom i nosila mu novac – priča ožalošćena sestra.

Samo dan pre ubistva, Milovanović je Bobani i njenom mužu uputio pismo u kojem ih je molio da ga izmire sa ženom. Tvrdio je da se promenio i ubeđivao ih da je teraju da ga posećuje. Postoji pretpostavka da je cilj pisma bio da je namami da bi je ubio.

Bojana je iza sebe ostavila osmogodišnju ćerku koja je u trenutku tragedije sa Ivanovim roditeljima boravila na moru. Kao moguć motiv zločina pominje se i sukob oko starateljstva nad detetom.

Pogledajte još