Izgubio je opkladu, a onda je usledilo urnebesno javno sramoćenje!

U ovom slučaju, oko virtualnog američkog fudbala. "Fantasy football" je interaktivno online takmičenje u kojem možete postati menadžer virtualnog tima sastavljenog od stvarnih igrača američkog fudbalai onda se takmičiti protiv drugih "menadžera".

U to se upustio i Amerikanac Henry Stern. On i njegovo društvo sve su začinili jednom ludom opkladom. Henry se samo morao potruditi da bude uspešan u svojoj fantasy ligi, ali to mu nije uspelo.

Završio je na zadnjem mestu i izgubio okladu, a zbog toga je morao napraviti urnebesni kalendar za 2015. godinu. U njemu je morao rekreirati neke od najpoznatijih slika u pop kulturi.

Tako je, na primer, pozirao baš kao George Costanza u seriji "Seinfeld". Obožavatelji serije znaju da niko nikada neće nadmašiti Georgeovu "zavodljivu" pozu, ali moramo priznati da ju je Henry izveo jednako dobro. Za jun je Henry na trenutak postao Miley Cyrus, a rezultat je jednako smešan.

Da stvar bude gora, snimanje fotki nije kraj ove priče. Prema pravilima opklade, Henryjev kalendar morao je i u distribuciju pa ga sada celi svet može kupiti na Amazonu.

index.hr

Pogledajte još