Nestala još jedna devojčica iz Beograda

Marina Stojanović (17), koja je nestala pre četiri dana, poslednji put je viđena u utorak ujutru, u beogradskom naselju Voždovac, u ulici Cvijetanova Ćuprija.

Marina je u utorak izašla do prodavnice i od tada joj se gubi svaki trag. Učenica druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi svojim roditeljima, rekao je njen otac Igor Stojanović za Telegraf.

Otac je i prijavio nestanak, nakon što je više puta bezuspešno pokušavao da telefonom stupi u kontakt sa ćerkom. Policija je uspela da telefon locira kod Starog sajmišta.

Stojanović sumnja da je patrola otišla na lice mesta, a najviše je ogorčen izjavom policije da će ponovo moći da lociraju kretanje devojčice tek kada telefon bude aktiviran.

- Mog deteta nema četvrti dan, a oni mi kažu da će čekati da se njen telefon opet upali da bi je ponovo locirali – kaže Stojanović i dodaje da mu je naglašeno da se ne meša u posao policije.

Stojanović je zabrinut, jer je Marinin telefon ugašen već dva dana i nema izgleda da se ponovo upali.

Marina Stojanović ima mlađu sestru (13) i brata koji se rodio pre 15 dana. Kako je otac bio u bolnici, a majka se kod kuće starala o novorođenčetu, Marina je izašla do prodavnice da pomogne svojim roditeljima u nabavci.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o devojčici, molimo vas da odmah prijavite policiji.

telegraf/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.