Horoskop pokazuje gde možete da sretnete pravu ljubav

OVAN (21. mart - 20. april)
Nekog posebnog možete upoznati na umetničkim kursevima ili u plesnim grupama. U svakom slučaju pri pronalasku partnera dobro će vam doći mala doza kulture. Ako ste više sportski tip, pokušajte s trčanjem u parku ili se upišite u teretanu.
Idealno mesto: koncertne dvorane, muzeji i pozorišta.

BIK (21. april - 20. maj)
Najbolji način da upoznate nekoga ili privučete nečiju pažnju je da se malo „folirate“. Pokažite svoje atribute. Ako želite da ulovite Bika pokušajte s rečenicom: „Skuvaću ti večeru, ukoliko obećaš da ćeš ti spremiti doručak“.
Idealno mesto: prodavnica.

BLIZANAC (21. maj - 20. jun)
Blizanci nemaju problema s pronalaskom prijatelja, ali kada se radi o partneru tu je već potpuno drugačija priča. Da biste lako našli partnera, idite što češće u šetnje. Kada se distancirate od poznatog okruženja, lakše ćete stupiti u prisniju komunikaciju.
Idealno mesto: park, šetalište pored reke, šuma.

RAK (21. jun - 22. jul)
Ako vreme stalno provodite kod kuće, mala je šansa da ćete upoznati partnera, ali zato pravite večere i zamolite prijatelje da sa sobom dovedu rođake ili prijatelje.
Idealno mesto: vaš dom, super market(gde kupujete namirnice za kućne zabave).

LAV (23. jul - 22. avgust)
Dobar način da postanete pristupačniji je priključivanje volonterskim organizacijama. Izgledaćete manje umišljeno ukoliko radite u dobrotvorne svrhe. Lavovi često deluju previše iznad sveta, pa je potrebno da se pojave u nešto prijemčivijem okruženju.
Idealno mesto: pesnička sekcija, bilo kakva organizacija, klub čitalaca.

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)
Ispod te savršeno isplanirane i proračunate osobe krije se pravi romantik. Nemojte da se bojite da pokažete tu svoju stranu. Takođe, spiritualno orjentisana okupljanja i duhovni seminari mogu se pokazati kao pun pogodak za lov na Devicu.
Idealno mesto: izložba fotografija, ples.

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)
Volite eksluzivna mesta, sofisticirana, volite lepa mesta, a da biste našli nekoga ko takođe ceni poput vas lepe stvari u životu izaberite interesantna mesta. Ako ste sportski tip dobar izbor su rafting putovanja.
Idealno mesto: spa centar, degustacija vina.

ŠKORPIJA (23. oktobar - 22. novembar)
Strasnog ljubavnika možete sresti ili u baru. Krećite se i po spa centrima tamo ćete upoznati osobu koja će znati udovolji svim vašim senzualnim potrebama.
Idealno mesto: vinski bar, koncert u lobiju nekog hotela.

STRELAC (23. novembar - 21. decembar)
Teško pronalazite partnera, jer jednostavno ne možete na istom mestu da provedete duže od sekunde. Jedna od mogućnosti je da se upišete neki kurs koji će vas prisiliti da budete određeno vreme na jednom mestu.
Idealno mesto: internet.

JARAC (22. decembar - 19. januar)
Kada se bavite nekim teškim polsom, tada ste najopušteniji, lakše komunicirate i manje pažnje obraćate na karakterne sitnice.
Idealno mesto: radionica „sam svoj majstor“.

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)
Iako nikada nemate problema sa sklapanjem prijateljstva, pravi izazov je da nađete partnera. Privlačniji ste kada pokazujete svoju kreativniju stranu. Priključivanje amaterskoj glumačkoj grupi može da koristi vašem ljubavnom životu.
Idealno mesto: kurs slikanja, pevanje u horu.

RIBA (19. februar - 20. mart)
Spadate u grupu ljudi koji su skloni romansama i na poslu, na plaži....bilo gde. Za vas je samo potrebno da odlučite da pustite partnera u svoj život.
Idealno mesto: zalazak sunca.

astrosajt.blogspot

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.