IZABERITE SVOJU: Ovo su 4 najpopularnije “INTIMNE FRIZURE”!

Kako bi naši intimni delovi tela bili uredni, redovni deo naše rutine brige oko tela je i depilacija intimnih delova koja nam pre svega olakšava održavanje higijene. Ali, kako je intimna frizura i finalno sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica.

Sem uobičajenog uklanjanja suvišnih dlačica, koje su intimne frizure danas najtraženije?
(old_image)

1) Tanka linija ili 'pista'
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od želje dame. Ne uklanjaju se samo dlačice sa područja bikini zone već i sa stidnih usana. Posle depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

2) Mohawk frizura

Ova metoda depilacije slična je 'pisti', s tom razlikom da se u ovom slučaju ostavlja prirodna dužina dlačica. Ovakva frizura će se sigurno dopasti buntovnicama koje ipak ne žele da zanemare svoju seksepilnu stranu.

3) Brazilska depilacija

Za razliku od prihvaćenog mišljenja kako je brazilka potpuno ogoljeno intimno područje, ona dozvoljava tanku neošišanu liniju čija dužina može da varira. Uz najmanje ambiciozno depiliranje koje uklanja samo dlačice koje vire iz kupaćih gaćica, brazilska depilacija najtraženija je u našim kozmetičkim salonima.

4) Holivudska depilacija
Seksi 'brazilku' Holivud je u potpunosti ošišao i tako stvorio najradikalniju frizuru u kojoj je celo intimno područje glatko i mnogima tako slatko.

Izvor: Zadovoljna

Pogledajte još