PLAKALA OD MUKE! Rada Manojlović doživela nervni slom pred nastup!

Rada Manojlović je doživela peh na aerodromu u Cirihu. Naime, ona je svoj kofer zamenila tuđim, a što je najgore, to je uvidela tek pošto je došla u hotel.

Kada je shvatila da nema šta da obuče, doživela je nervni slom.

Pevačica je bila van sebe kada je videla dečje stvari u koferu, počela je da histeriše, a onda se rasplakala jer nije znala šta će da obuče za nastup od kojeg ju je delilo samo tri sata.

Ona je bila van sebe kada je u hotelu otvorila kofer i videla dečje stvari. Počela je da histeriše i nije znala šta da radi jer je do nastupa imala samo tri sata. Čak se u jednom trenutku i rasplakala, jer nije znala kako da reši problem. Koliko je bila sluđena, počela je na srpskom da objašnjava recepcionerima šta se desilo. Kada su je smirili i shvatili u čemu je problem, odahnuli su jer su mislili da je nešto ozbiljnije”, izjavio je izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da je Rada odmah angažovala ljude da joj nađu garderobu.

Ubrzo su kontaktirali sa ljudima na aerodromu kako bi našli putnika aviona sa identičnim koferom, dok je Rada dala novac jednoj od devojaka da ode da joj kupi haljinu u njenoj veličini, a ona se zatim sa organizatorima diskoteke dogovarala oko detalja. Dok sam ja bila u hotelu, još uvek nisu našli pravog vlasnika kofera koji je Rada uzela jer nije bilo oznake, a ni ona svoj nije obeležila”, nastavio je izvor.

Ne propustite da pogledate kako je tekla Radina transformacija, od početka njene karijere pa do sad. Ujedno proverite i koliko su se naše ostale velike zvezde promenile.

Da li ste znali koji je najnoviji trač vezan za ovu poznatu Zvezdu Granda?

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.