Za petak, 18. septembar 2009.

BEOGRAD, 18. septembra 2009. (Beta) - Naslovne strane beogradskih listova danas su posvećene tragediji kod Smedereva, egzekuciji Dragoljuba Draže Mihailovića i Paradi ponosa u Beogradu.

ALO - O ubistvu i samoubistvu kod Smedereva "Pobio celu porodicu". O tuci navijača u Beogradu pod naslovom "Pala krv!"

BLIC - O autentičnosti rukopisa o egzekuciji Draže Mihailovića list piše pod naslovom "Kalabić je napisao oba pisma", a o Povorci ponosa - "U Srbiji odavno nije bilo rizičnijeg skupa". O ubistvu i samoubistvu u Lugavčini kod Smedereva pod naslovom "Baba, tebe ću da poštedim, ionako ćeš umreti".

BORBA - "Vlada podržala paradu" o predstojećoj paradi ponosa u Beogradu. "Vašington odustao od antiraketnog štita u Evropi" o odluci Bele kuće.

VEČERNJE NOVOSTI - "Rata bolja od kirije", tekst o subvencionisanim kreditima za stan. "Udba montirala izdaju" naslov je posvećen egzekuciji Draže Mihajlovića. O tragediji u Lugavčini kod Smedereva list piše pod naslovom "Ubio majku, oca, brata, potom sebe!".

GLAS JAVNOSTI - "'Galenika' čeka bolju priliku" tekst o odlaganju prodaje te fabrike. O protestu Skupštine zajednica opština Kosova u Beogradu - "Traže poništavanje ugovora sa Euleksom". Pod naslovom "Duda je čovek koji je sve doveo u red" - intervjuu sa košarkaškim trenerom Željkom Obradovićem.

DANAS - O poslanicima koji ne uplaćuju novac u humanitarne svrhe list piše pod naslovom "Poslanici ni dinar u Fond solidarnosti", a gej paradi posvećen je naslov "Povorka ponosa neće biti odložena". Izjava potpredsednika vlade Božidara Đelića naslovljena je "ŠP važniji od kandidature".

KURIR - O predstojećoj paradi ponosa u Beogradu pod naslovom "Vlada za gej paradu".

POLITIKA - "Amerika odustaje od raketnog štita u Evropi", odluka je predsednika SAD Barak Obame, a "Ombudsman šalje Zakon o informisanju na Usvatvi sud", naslov je posvećen najavi grupe stručnjaka. O rekonstrukciji beogradskog mosta list piše pod naslovom "EBRD odlaže popravku Gazele".

PREŠ - O tragediji kod Smedereva list piše pod naslovom "Horor! Ubio oca, majku, brata pa sebe". "Jovo Kapičić se hvali ratnim zločinima", naslov je posvećen priznanju bivšeg načelnika Udbe.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.