Nedeljni horoskop (ponedeljak 25. avgust - nedelja 31. avgust)

OVAN

Početak nedelje - težak. Ponedeljak je dan za donošenje važnih odluka. Od utorka ili četvrtka možete osećati boljitak, jer ćete imati stabilizaciju na poslu koju ste duži period očekivali. Vaša upornost i doslednost u radu vam donosi poštovanje na zavidnom nivou. Zbog toga ste neko ko ima podršku drugih, saradnici bez većih problema. Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Ovnovi koji su slobodni moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu. Dobro se osećate.

BIK

Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u nepromišljene poslove jer su posledice teške. Nešto nije kako treba, kako ste planirali. Saradnici koji nemaju tu pozitivnu agresivnost ili ambiciju poput Vas nisu dobri za poslovanje. Novac vam ide od sredine nedelje. Sarađujte sa Ovnovima, Lavom ili Vagom. Ljubav je po strani, niste nežni. Oštar jezik imate. Slobodni Bikovi imaju udvaranje jednog harizmatičnog Lava. Nervna napetost dostiže kulminaciju.

BLIZANCI

Agresija vam stvara žestok otpor ka ostvarenju cilja. Saradnici su danas veoma senzibilni na teške reči. Promenite ton. Razmišljate glasno o novcu. Vaši troškovi prevazilaze dozvoljenu crtu. Povedite računa. Emotivno, partner vas signalizira. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos ali Vi ste zaista ponekad previše teški da popustite, mada ne bi bilo loše da to učinite. Ili obaveze ili partner. Zdravstveno , muči vas stomak, problem sa grlom.

RAK

Potrebno je da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe. Imate dobar posao tokom sedmice ali isto tako morate da shvatite da radite dosta i uložete puno energije u projekat koji je pred vama.U ljubavi uskoro ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Ona izostaje, nažalost. Slobodni Rakovi imaju bolju ljubavnu klimu. Odlična nedelja za zabavu. Imate osećaj melanholije.

LAV

Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Konačno da budete bar malo opušteni i radite poslove koji vam pružaju nadahnutost. Novac stiže preko Strelca ili Ovna. Oni koji su u braku uživaju u okviru porodice. To vam je sada najbitnija podrška bez koje nemate smisao. Lav u vezi želi nešto da promene a nije ni sam svestan šta bi to moglo da bude. Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu, više druženja, izlazaka pojačava šansu za poznanstvo. Zdravstveno, bolovi u nogama.

DEVICA

Tuga i osobe koje su depresivci vas opsedaju. To nije dobro za napredak u karijeri, uopšte u radu. Preferirajte pozitivce oko sebe. Dobri aspekti za bolji poslovni aranžman tokom kraja nedelje. Nedalja za novac je povoljno sa Rakom ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. Emotivno, imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka, moraju sreću da traže na moru, pored vode. Zdravstveno ste dosta dobro.

VAGA

Vaši saradnici imaju manji problem sa pravom životnom energijom. Vi ste svakako neko ko može da im pokaže kako se najbolje radi i dolazi do vrha, do novca. Sarađujte sa drugom Vagom jer jedino ona može da vas energetski isprati. Vaš partner ima prevelike zahteve, voli da izlazi, potroši više nego ste očekivali. Ne podržavate takvo ponašanje. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da očekuju poznanstvo pored vode. Problem sa zdravljem, grčevi u nogama.

ŠKORPIJA

Posao zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije naredne trenutke dobro je provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaš napor da se stabilizujete. Novac vam je bitan tokom nedelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u obrazovanje novih kadrova, radnika, sardnika. Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav, potrudite se da ljubav voli vas. Ako ste u braku želite više odmora, provoda. Zdravstveno, držite se dobro.

STRELAC

Neke stvari morate sami da odradite, angažujte se više nego što ste planirali, što krajem nedelje može rezultirati nervnom napetošću. Imate posao sredinom nedelje koji će vas odvesti na put. Važno je da ugovore koje budete potpisivali pažljivo pročitate, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja. Emotivno, zahtevni ste prema partneru. Pokušajte da se spustite loptu. Često svoju nervozu iskaljujete, bez razloga. Sport može da podigne nivo energije. Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije vezano za zdravlje.

JARAC

Poslovno razmislite o tome sa kim radite i koliko su vredni svi koji su pored Vas. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Novac vam je važan jer tako osećate da ste moćni. Emotivno, mislite često o nekim beznačajnim stvarima koje se ne odnose na Vas lično. Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. Ukoliko ste slobodni, imate odlične aspekte tokom nedelje da uđete u vezu sa osobom sa kojom se poznajte ili je prijatelj. Zdravstveno možete imati problem sa čulom vida.

VODOLIJA

Ponos preterani može da predstavi problem, ako ste zahtevni, lakše bi prolazili kroz život. Imate uvek dobre ideje. Najvažnije, da radite individualno. Posao o kom maštate ima realnu pozadinu da se desi. Novac očekujte iz dana u dan.
Emotivno, nemate vremena za rasprave. Niste raspoloženi da gubite energiju. Jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. Oni koji nisu u vezi neće biti tokom sedmice raspoložen za bilo kakavo zbližavanje, jer želi da ima ličnu slobodu. Zdravstveno vam predstoji problem kičme.

RIBE

Jedna Vodolija vrši pritisak na Vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. Često izgubite kontrolu kada nije po njihovom. Ono što bi bilo dobro tokom nedelje da se okrenete svom unutrašnjem biću, da slušate svoju intuiciju. Generalno se osećate zadovoljno i imate podršku partnera. Ribe koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu. Zdravstveno problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.