Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 25. avgust - nedelja 31. avgust)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje težiti skladnim odnosima u vezi, ali nije isključeno da će ipak biti nekih trzavica, što može biti i zbog nerazumevanja sa partnerom. Moguće je uzbudljiv ljubavni susret, oni koji ne mogu da odole, mogli bi da završe u tajnoj vezi.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu imati više trzavica, ali će i u emotivnom odosu strasti biti veoma naglašene. Ljubomora i posesivnost biće glavni izvor problema. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube i započnu uzbudljivu emotivnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznaci ove nedelje mogu biti otvoreniji za nova poznanstva, više druženja i novih kontakata moglo bi im u život doneti i osobu koj će ih emotivno privući. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati pozitivan odnos sa više pažnje i razmevanja.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo, neka osoba mogla bi ih veoma privući, pa će se neki ozbiljno zaljubiti. Strasti mogu biti jako naglašene, pa u emotivnim vezama može doći i do trzavica uzrokovanih ljubomorom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje osećati naglašenu strast, pa u odnosu sa partnerom mogu pokazivati ljubomoru i posesivnost. Ipak mnogi će biti u stanju da postignu kompromis. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i lakše će sklapati nova poznanstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje lakše komunicirati sa partnerom i početi da vode glavnu reč u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više novih poznanstava, uglavnom preko prijatelja. Moguć je neki uzbudljiv susret koji ih neće ostaviti ravnoduišnima.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje osećati više razumevanja od strane partnera, ali oni sami mogu priželjkivati više uzbuđenja u svojoj vezi. Slobodni pripadnici znaka više novih poznanstava imaće u poslovnom okruženju. Neki susret može na njih ostaviti jak utisak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu dožveti neki izuzetno uzbudljiv emotivni susret koji će razbuditi strasti u njima. Zauzeti pripadnici znaka osećaće intenzivne emocije i mogu biti posesivni i ljubomorni, te tako ni trzavice u odnosu sa partnerom nisu isključene.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje sa partnerom imati odnos sa više razumevanja, a međusobna komunikacija će se popraviti. Slobodni pripadnici znaka će imati više uzbuđenja na emotivnom planu, neki bi mogli da se upuste u strasnu ljubavnu avanturu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu upoznati osobu koja u njima može probuditi uspavane strasti.Neki bi mogli prilično da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka biće pod uticaje partnera koji želi da unese više strasti u njihov odnos, čemu će teško moći da odole.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti pod uticajem partnera koji će želeti da unese više uzbuđenja u njihovu vezu. Strasti će biti naglašene, ali i ljubomora i posesivnost. Slobodni pripadnici znaka imaće više novih poznanstava, naročtio ako budu na putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe sa partnerom ove nedelje mogu ostvariti dobre odnose, biće tolerantniji i spremniji na kompromis. Slobodni pripadnici znaka će imati više novih kontatkata, a neki susret će na njih ostaviti jak utisak. Šanse za nove veze će se povećati.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.