Ovo su dobitnici VMA nagrada

Sajrus koja je šokirala javnost prošlogodišnjim "tverkovanjem" na dodeli VMA nagrada sinoć je dobila nagradu za video godine za "Wrecking Ball" gde naga sedi na kugli za uništavanje.

Majli je odlučila da prestane sa eksplicitnim plesnim pokretima, ali je za razliku od nje, reperka Niki Minaž upravo sa takvim pokretima otvorila feštu pesmom "Anaconda".

Bijonse je pružila najdirljiviji trenutak kada je dobila nagradu "Majkl Džekson" za dostignuće u muzici i to iz ruku supruga, repera Džej Zija koga je nazvala "najvećim živim zabavljačem".

Džej Zi je, sa njihovom ćerkom Blu Ajvi u naručju, potom poljubio dirnutu suprugu koja je zatim održala mini koncert sa hitovima "Haunted", "Drunk in Love", "Partition" i "Blue".

Bijonse je otišla kući sa još tri nagrade - najbolja saradnja za "Drunk in Love" sa Džej Zijem, najbolja kamera i najbolji video sa društvenom porukom za "Pretty Hurts".

Među drugim dobitnicima nagrada koje dodeljuju obožavaoci su Keti Peri za najbolji "ženski" video za "Dark Horse". Britanski pevač Ed širan je u "muškoj" kategoriji dobio nagradu u vidu astronauta za svoj "Sing". Lorde je vlasnica najboljeg rok videa za "Royals" a Grande pop videa za "Problem".

Najveća borba bila je u kategoriji Umetnik koga treba pratiti između ženske grupe Fifth Harmony i australijskog dečačkog benda 5 Seconds of Summer, repera Skulboj Kju i britanskih pevača Sema Smita i Čarlija XCX. Nagradu su odnele Fifth Harmony.

Lista glavnih dobitnika:
Video godine - "Wrecking Ball" Majli Sajrus
Umetnik koga treba pratiti - Fifth Harmony
Najbolji muški video - "Sing" Ed Ssiran
Najbolji ženski video - "Dark Horse" Kejti Peri
Najbolji pop video - "Problem" Arijana Grande i Igi Azaela
Najbolji hip hop video - "Hold on" Drejk i Madžid Džordan
Najbolji rok video - "Royals" Lorde

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.