NE POKUŠAVAJTE OVO: Seks saveti koji zvuče dobro samo u teoriji

Ogledalo – Sigurno ste već čuli da je seks ispred ogledala nezaboravno iskustvo i da ćete posle prvog puta poželeti da svoju sobu napunite ogledalima kako biste mogli da uživate u pogledu na vašeg partnera/partnerku. E, pa, to i nije baš tačno za sve ljude. Većina će nakon nekog vremena, osim na užitak, početi da obraća pažnju na nepravilnosti. Ako počnete da razmišljate o višku na stomaku, bokovima, o opuštenoj guzi... nikada nećete doživeti orgazam.

Tuširanje – Seks u tuš kabini zvuči jako ubudljivo. Međutim, sve u deliću sekunde može da postane jako opasno. Jedan pogrešan korak ili klizanje može dovesti do povreda. Da ne pominjemo činjenicu da voda utiče na prirodnu vlažnost tako što je spira, pa vaša avantura može postati sve osim seksi.

Hrana – Verovatno ste bar jednom pomislili kako bi bilo seksi da kao u serijama i fimovima jedno drugome jedete hranu sa tela. U stvarnosti bi verovatno završili sa lepljivim neredom svuda oko sebe, što bi na kraju ugasio svaku želju za seksom.

Ulje – Masaža uljem deluje zaista seksi, a ako se uradi kako treba, to zaista i jeste. Međutim, itekako može zakomplikovati situaciju u krevetu. Takođe, ulja mogu da stvore i neugodan zvuk što može samo ometati uživanje u seksu.

Seks na plaži – Svi očekuju da seks na plaži bude romatničan i uzbudljiv, ali maštarije ne uključuju pesak i kamenje koji mogu uništiti čitavo iskustvo. Pesak stvara trenje i može završiti na neželjenim mestima, a kamenje sigurno neće doprineti udobnosti.

Kućni video – Svi su to bar jednom uradili, pa zašto ne biste i vi? Osim što postoji mogućnost da vam se ne svidi ono što kasnije budete gledali, postoji i opasnost da se posvađate sa partnerom, pa da sav taj matreijal zbog ishitrene odluke u besu završi na internetu.

Seks na javnom mjestu – Pomisao na ovako nešto je za mnoge uzbudljiva u isto vreme. Međutim, ko vam garantuje da vas neće otkriti? A onda, pored užasnog blama, možete završiti u policijskoj stanci. A da se ne lažemo - nijedan grad u Srbiji nije toliko mali da se to ne pročuje.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.