Uhapšen napadač na policajca

Do incidenta je došlo kada je policajac bio na zadatku u službenoj pratnji navijačima fudbalskog kluba "Radnički 1923", od Kragujevca do Novog Pazara.

Zbog sumnje da je napao službeno lice u vršenju službene dužnosti, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Raški, na predlog tužilaštva, osumnjičenom N. J. odredio je pritvor u trajanju do 30 dana, prenosi Tanjug.

Sumnja se da je N. J. u subotu, oko 16.30, prevozeći kombijem iz Kragujevca na utakmicu u Novi Pazar navijače FK "Radnički 1923", ometao saobraćaj na delu magistralnog puta od Ušća prema Novom Pazaru.

Postoje osnovi sumnje da je N. J. više puta usporavao kako bi se pozdravljao sa navijačima iz drugog vozila, pružajući ruke kroz prozor i uzimao kese sa alkoholnim pićem u toku vožnje.

Kada su se službena vozila i vozila sa navijačima zaustavila na parkingu pored magistralnog puta u Raški, osumnjičeni je policijskom službeniku Policijske uprave Kragujevac, koji je bio na službenom zadatku pratnji navijača, udarcem pesnicom u glavu naneo lake telesne povrede.

Policijski službenici su osumnjičenog sprečili u pokušaju bekstva.

Izvor: RTS

Pogledajte još