NAKON 6 DANA POTRAGE! Policija pronašla nestalu devojčicu!

Beogradska policija je, posle intenzivne potrage, pronašla nestalu Marinu Stojanović! Marina je pronađena na Dorćolu. Ona je nađena dok je bila sa dečkom.

Otac Igor Stojanović prijavio je nestanak ćerke Marine, koja je poslednji put viđena prošlog utorka ujutru u ulici Cvetanova Ćuprija u beogradskom naselju Voždovac.

Da podsetimo, Marina je u utorak izašla do prodavnice i od tada joj se gubio svaki trag. Učenica je druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu i kako je njen otac rekao, nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi svojim roditeljima.

Izvor: Kurir

Marina je u utorak izašla do prodavnice i od tada joj se gubi svaki trag. Učenica druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi svojim roditeljima, rekao je njen otac Igor Stojanović za Telegraf. - See more at: /pocetna/aktuelno/hronika/Nestala-jos-jedna-devojcica-iz-Beograda.a-247419.866.html#sthash.mmgsWhmw.dp

Marina je u utorak izašla do prodavnice i od tada joj se gubi svaki trag. Učenica druge godine srednje Trgovačke škole u Beogradu nije imala običaj da ode iz kuće, a da se ne javi svojim roditeljima, rekao je njen otac Igor Stojanović za Telegraf. - See more at: /pocetna/aktuelno/hronika/Nestala-jos-jedna-devojcica-iz-Beograda.a-247419.866.html#sthash.mmgsWhmw.dpufIzvor: Kurir
Pogledajte još