ISPOVEST ŽENE NAKON NAPADA U AVIONU: Stavio mi je ruku u gaćice, i onda... (VIDEO)

Australijanka Laura Bašni je detaljno opisala navodni seksualni napad glavnog stjuarda koji se dogodio za vreme leta Malezija erlajnzom. Napad se dogodio tokom noći dok je ona pokušavala da zaspi. Avion je leteo od Kuala Lumpura do Pariza kad je navodni napadač na Lauru, stjuard Muhamed Rosli Bin Ab Karim seo na sedište pored njenog i stavio svoju ruku ispod košulje, a zatim u njene gaćice! Napad se dogodio tri sata nakon što je avion uzleteo.

MANIJAK: Srbin u Italiji napadao žene kod sanduka sa sladoledom - See more at: /pocetna/aktuelno/svet/MANIJAK-Srbin-u-Italiji-napadao-zene-kod-sanduka-sa-sladoledom.a-238178.293.html#sthash.DYKzeRqL.dpuf
MANIJAK: Srbin u Italiji napadao žene kod sanduka sa sladoledom - See more at: /pocetna/aktuelno/svet/MANIJAK-Srbin-u-Italiji-napadao-zene-kod-sanduka-sa-sladoledom.a-238178.293.html#sthash.DYKzeRqL.dpuf

Ovu optužbu je 54-godišnji stjuard odbacio uz tvrdnju da se žena nije opirala. Ona tvrdi da je Rosli dodirnuo njeno bedro pre nego što je stavio ruku ispod odeće uz izgovor da je samo 'teši'. Kaže da se u tom trenutku osećala uplašeno i nije bila u stanju da vrišti i zove u pomoć. Pokušala je da odgurne njegovu ruku, ali Rosli nije odustajao... Nakon što je Rosli otišao, Laura Bašni je uspela da kaže putnici Sofi Lahans koja se nalazila u blizini šta se dogodilo. Ona je nagovorila Lauru da sve prijavi policiji.

Bašni je uspela da svojim mobilnim telefonom snimi razgovor koji je sa Roslijem imala nakon seksualnog napada. Rosli je zatim otišao, ali se vratio pola sata kasnije i opet je počeo da je dodiruje.

“Mogla sam da osetim da je dobio erekciju i da se trlja uz mene. Stavio je ruku u moje gaćice i zatim svoje prste u mene”, kazala je Laura u intervjuu za američku TV stanicu.

Na aerodromu u Parizu Roslija je ispitala policija, a Laura je odvedena na pregled. Službenik avio-kompanije joj je kazao da u slučaju podnošenja lažne prijave može da zapadne u ozbiljnu nevolju. Uprkos upozorenju, Laura je o događaju informisala francusku policiju. Rosli je na optužbe kazao policiji da njegova namera nije bila da siluje i kazao je da se ona nije odupirala.

Rosliju će biti suđeno u Francuskoj za šest ili sedam meseci, a mogao bi da dobije do 15 godina zatvora ukoliko se utvrdi da je kriv.


Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.