Vreme darivanja

Najlepši poklon za ZA NJEGA! Nova godina je sve bliže, a time i vreme za razmenjivanje poklona. Obradujte svog partnera, druga, brata ili dete i darujte mu originalni dres njegovog omiljenog fudbalskog kluba i reprezentacija. Napravljeni su od vrhunskog materijala (dry fit) i veoma gode koži produžavajući osećaj svežine. Zainteresovani za kupovinu fudbalskih dresova najpoznatijih evropskih klubova mogu ih poručiti preko tefona i dobiti preko pošte – Catapult: 011/ 2893-588 ili 063/308-142.

Obradujte SEBE  ili nekog sebi dragog „Icelandic Mineral Waters“ poklon setom koji sadrži pročišćavajući gel za tuširanje, osvežavajući sprej za telo i papuče. „Avon“, 899,50 dinara

ZA ZVAKOG ponešto Modernoj i ambicioznoj ženi koja želi brzo i efikasno rešenje za svoju kosu, proizvodi „Pantene“ sada se predstavljaju na nov način, grupisani u tri nove linije, prilagođene različitim vrstama potreba koje kosa ima: za osnovnu negu „Basic Care”, za dobru frizuru „Stylish Hair”, i za posebnu negu „Special Care”. Šampone, regeneratore, 2 u 1 proizvode i regeneratore koji se ne ispiraju možete nabaviti po ceni od 213 dinara, a maske po 313 dinara.

Poklonite „Together Her“ – iskričava, prirodno sveža toaletna voda sa mirisom frezije. „Oriflame“, 999 dinara

Intenzivni sjaj  Onog trenutka kad „Cool Shine“ ruž dotakne vaše usne, povratiće im se svežina zahvaljujući malom procentu voska i 25% čiste vode. Intenzivan sjaj, postojana boja i uz sve to nega usana - dovoljan su razlog da potražite novi „Cool Shine“ ruž koji je dostupan u 11 nijansi. „Rimmel“: 470 dinara.

http://lisa.burda.co.yu

Pogledajte još