REKORDERKA! Upoznajte vlasnicu najvećih grudi na svetu! (VIDEO)

Amerikanka Čelsi Čarms (38) vlasnica je najvećih grudi na svetu! Ovoj ženi iz Minesote svaka dojka teška je više od 12 kilograma, a do te džambo veličine dola je procedurom koja je u većini zemalja ilegalna.

Čelsi Čarms su u grudi ugrađeni implanti na bazi prolipropilena, materijala koji deluje na unutrašnje tkivo i podsiče grudi da proizvode prirodni serum. Taj serum implantat upija i bubri i sve više iritira tkivo, što uzrokuje neprestani rast grudi. Zbog toga, njene grudi se uvećavaju nekoliko centimetara mesečno. S obzirom na to da grudi ne prestaju da joj rastu, svaka dva meseca mora da potroši hiljade dolara na specijalne grudnjake.

"Ljudi me često pitaju zašto ne izvadim implantate. Ali, zašto bih? Ne stidim se svog tela – ono je umetničko delo. Možda mislite da sam nakaza, ali ja ne bih htela da izgledam drugačije", rekla je jednom prilikom Čelzi, koja je visoka 157 centimetara, a obim njenih grudi je 165 centimetara. Ona je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji izjavila da se navikla na svakodnevne aktivnosti sa ogromnim grudima.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.