SAZNAJTE: Pet znakova da vas dečko vara na Fejsbuku

Kao što i sami znate, preljuba ne mora uvek nužno da bude ostvarena na fizičkom planu, već je ponekad dovoljno da se voljena osoba zaljubi u nekog drugog. Međutim, tako nešto teško je “provaliti”, posebno ako s tom osobom komunicira isključivo virtuelnim putem, preko društvenih mreža.

Toliko je zanet u pisanje poruka, da vas ne primećuje

To što ste u vezi ne znači da morate da znate ama baš svaki korak jedno drugoga. Neke stvari bi trebalo da ostanu privatne.

Međutim, ako vaš momak satima zaneseno “visi i kucka na Fejsu”, a pritom ignoriše svaki pokušaj inicijative da ga povratite u realnost, tu verovatno. Posebno je opasno ako ne želi da vam objasni s kime to komunicira toliko dugo.

Poruke mu stižu u svako doba dana i noći
Svi se mi preko društvenih mreža dopisujemo s raznoraznim ljudima i nije nimalo čudno što vašem mladiću rođak iz dijaspore pošalje privatnu poruku u gluvo doba noći. Takođe, nije neuobičajeno da mu prijatelji svako malo “bace neku neobaveznu porukicu”.

No, ukoliko on ne može da dočeka da pročita šta mu je osoba na mreži na pisala, a pritom zbog toga brutalno počinje da prekida vaše zajedničke aktivnosti (posebno one romantične vrste), tu sigurno nisu čista posla.

Skriva ekran
Da li vam se desilo da krenete da ga poljubite dok je on na Fejsu – bilo preko kompa, bilo na smatrfonu – a on se uspaničeno odmakne i skriva ekran od vas?

Osim ako vam krišom ne naručuje rođendandski poklon ili verenički prsten, za ovo nema opravdanja.

Nemate pristup njegovom kompjuteru ili telefonu
Mobilni telefon je uvek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo ne vama) ne dopušta da mu se približi.

Kad ljudi misle da nešto greše i ne žele da budu uhvaćeni, ponekad imaju čudne, a zapravo očigledne, fizičke reakcije. Ako skoči kao oparen čim primeti da se vi približavate njegovom uređaju, šta da vam kažemo osim – vreme je za sumnju!

Napad je najbolja odbrana

Kada se konačno usudite da ga pitate šta to toliko radi na Fejsbuku i s kime se dopisuje – on vas napadne da nemate prava da ga to pitate i krene da vas optužuje da ste bezobrazni, strigao je trenutak da preduzmete nešto.

Naravno, uvek postoji mogućnost da nije u pitanju neka druga devojka, već da je vaš dragi zavisnik od društvenih mreža, ali i u tom slučaju ste vi u pravu što mu skrećete pažnju na problem. Možda je vreme da poseti psihologa.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.