Slavni di-džej: Pravio bih decu Nataši Bekvalac!

Popularni nemački di-džej kurdskog porekla Kurd Maverik nastupiće na Belgrade foam festu, koji se u subotu održava na plaži Ade Ciganlije. Maverik, koji nije prvi put u Srbiji, opčinjen je našom zemljom, pre svega prestonicom. Oduševljen je i publikom, ali i nekim našim zvezdama. Pre godinu dana imao je priliku da uživo isprati nastup Cece Ražnatović u Frankfurtu, kad je nastupao pre nje i naša pevačica ga je oduševila.

Poznati di-džej jedva čeka da se druži s publikom u Beogradu i najavljuje sjajan nastup koji će svi prisutni, siguran je, dugo pamtiti. U intervjuu za Kurir on iznosi svoje utiske o Beogradu, govori o životnim ciljevima, i otkriva koja mu je srpska pevačica zapala za oko.

Mnogi se pitaju zašto se ne predstavljaš svojim pravim imenom, već umetničkim Kurd Maverik? Zbog čega si odabrao baš to ime?
- Umetničko ime je veoma bitno za proboj na muzičkoj sceni i na posletku mislim da moe veoma dobro zvuči! Kurd zato što sam kurdske nacionalnosti i Maverik zato što sam maverik, što znači pobunjenik.

Nisi prvi put u Srbiji, bio si gost Beograda više puta. Kakve su tvoje impresije o srpskoj prestonici?
- Mislim da su priče o hrani i o lepim devojkama u vašem gradu već izlizane, ono čime me je Beograd osvojio ne može se opisati rečima. Ta energija koju on ima mora se osetiti.

Koliko poznaješ srpsku estradu?
- Gledao sam neke spotove Nataše Bekvalac. Ta žena je tako seksi! S njom bih pravio pesme, ali i decu (smeh)!

izvor: Kurir

Pogledajte još