Tanja Savić i Milena Ćeranić ove jeseni u TLZP!

S obzirom na to da su čuli od mnogih pevača koliko je Milena uspešna u imitacijama kada se društvo okupi, ubrzo su doneli odluku da joj upute i zvanični poziv.

- Pošto se oko nje digla medijska pompa da Dašiću kvari brak, ona će najverovatnije prisati na ponudu kako bi publika mogla da je vidi u drugom svetlu i kako bi pokazala ko je zapravo. Njoj je blisko sve što je vezano za javnu scenu, pa joj je tako pored muzike, gluma jedna vrsta neostvarene želje. Ukoliko pristane verujem da će svakoj imitaciji posvetiti maksimalno i da ima dobre šanse da obori žiri s nogu svojom energijom - kaže naš izvor blizak pevačici, koju smo pokušali da dobijemo, ali do zaključenja ovog broja nam se nije javljala na telefon. Sa druge strane, njena koleginica Tanja Savić potvrdila je da je dobila poziv sa TV „Prva“.

- Šta mislite o učešću u drugoj sezoni „Tvoje lice zvuči poznato“? Osećam se uzbuđeno - napisala je Savićeva na društvenoj mreži, dok su sa TV „Prva“ ostali tajanstveni.

- Brojna su nagađanja u vezi sa učesnicima jednog od najpopularnijih šoua u regionu. Još uvek je rano da otkrivamo imena, ali možemo da kažemo da nas očekuje još jedna spektakularna sezona i vrhunska zabava - rečeno nam je u PR službi ove televizije.

Poziv dobila i Rada Manojlović
Kako su mediji već pisali, poziv da svake subote na frekvenciji TV „Prva“ „uskoči u kožu“ nekog od kolega dobila je i pevačica Rada Manojlović. Da bi privoleli ovu atraktivnu brinetu da se pridruži ekipi, oni su joj ponudili da se snimanja usklade sa njenim obavezama, s obzirom da Rada ima unapred zakazane nastupe. Ipak, Manojlovićeva još uvek razmišlja o ponudi jer je njen raspored koncerata jako gust.

izvor: Alo

Pogledajte još