Ćerka Željka Šašića uzela Lukasovo prezime?

Izgleda da je Sofiji odlično u domu Ace Lukasa koji je sada u braku sa njenom majkom, pa je odlučila da uzme njegovo prezime.

Šesnaestogodišnja Sofija je na društvenoj mreži Fejsbuk promenila prezime. Umesto Šašić, napisala je Vu, početna slova Acinog prezimena. Time je pokazala da je ozbiljno mislila kada je nedavno prijateljima saopštila da želi Lukasovo prezime.

Svima je već poznato da je Sonja, kada se udala za Acu i napustila Željka, povela njihovu ćerku Sofiju, koja je Lukasa zavolela kao rođenog ova. Međutim, niko nije očekivao da će t ljubav dovesti do toga da ona promeni prezime svog pravog oca.

Željko je stao u odbranu svoje ćerke. "To su pubertetska posla, jer ona je u tim godinama i ja to pokušavam tako da ukapiram. Čudna su ova deca danas u tom periodu, zato ne pridajem tome veliki značaj", rekao je Šašić, smatrajući da će Sofija promeniti mišljenje.

S druge strane, Lukas ne krije da mu prija što ga je Sofija stavila na pijedestal. "Naravno da mi imponuje njen postupak. Stvarno se trudim da joj budem veliki oslonac i pomognem kad god treba. Ona ima svog oca i to će uvek biti Željko, ali ona će zauvek biti moje dete, koje po ljubavi ne razdvajam od svoje", iskren je Aca.

Sonja nije želela da komentariše ovu temu. "Neću da komentarišem svoje dete, ona je maloletna", poručila je Sonja.

PressOnline

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.