Koalicija na klimavim nogama! Stefanović: Ne treba nam Dačić!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović kaže da će lider naprednjaka Aleksandar Vučić dobro razmisliti da li je Ivici Dačiću i SPS-u mesto u Vladi Srbije i da se nada da će premijer shvatiti da je saradnja sa socijalistima bila pogrešan potez!

- Sve što Ivica Dačić govori, pokazuje kakav je njegov odnos prema SNS-u i Aleksandru Vučiću. Poznato je da je premijer Vučić obezbedio Dačiću mesto u Vladi, a da to nije morao. Lično sam se protivio koaliciji sa SPS-om i verujem da će moj prijatelj Aleksandar Vučić, posle ovih izjava lidera SPS, dobro razmisliti o tom odnosu i uvideti da je saradnja sa socijalistima bila pogrešan potez – kaže Stefanović.

Još jedan od funkcionera SNS-a Goran Knežević, deli stav Nebojše Stefanovića, da socijalisti naprednjacima nisu potrebni u Vladi Srbije.

- Džabe nam takav koalicioni partner ako loše misli o nama. Iznenađen sam izjavama Ivice Dačića, ne znam šta mu je – kaže Knežević.

Poslanik SNS-a u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović smatra da Dačićevi napadi na Nebojšu Stefanovića nisu dopustivi.

- Napadi lidera SPS-a na Stefanovića i SNS nisu dopustivi i pokazuju da je vreme da se neke stvari isteraju na čistac. Pa ako mu se ne dopada u Vladi uvek može da izađe, ali nadam se da će se Dačić dozvati pameti – kaže on.

Podsetimo lider SPS-a i prvi potpredsednika Vlade izvređao je novinare jednog beogradskog lista, ministra policije Nebojšu Stefanovića i rekao da je zbog njih dobijao packe od lidera SNS-a i premijera Aleksandra Vučića.

izvor: telegraf

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.