Naši muškarci priznaju: Svaki ženski uzdah nam daje moć!

Koliko ste samo puta čuli muške razgovore koji, prečesto, postanu opširniji i detaljniji od bilo kog ženskog čavrljanja. I dok žene raspredaju o tome kako ju je dodirnuo, koliko je izdržao i kako je gledao, muškarci, pored ostalih stvari, pričaju i o tome da li su one tokom seksa bile tihe ili glasne, da li su ih stimulisale ili im, ubrzo, dosadile. I mada ima onih muškaraca koji su vrlo tihi tokom seksa, i vole takve žene, velika većina se odlučuje da obožava one glasne koje mu uzdahom, grebanjem, stenjanjem, nekad i vrištanjem pokažu kakav je muškarac!

Razgovarali smo sa nekoliko naših muškaraca koji su nam otkrili šta se krije iza lepote tih ženskih uzdaha koji ih toliko stimulišu!

Milan, 26
Što se mene tiče, seks je jedna prelepa stvar. Oslobađanje inhibicija, želja, potreba. Način da se s nekim povežeš na onoliko nivoa na koliko se skapirate. Kada jednom drugom gestikulacijom pokazujete koliko se želite, seks prestaje da bude samo fizička stvar, prelazi i na duhovnu, emotivnu. Kada vidim da je žena sa kojom sam zadovoljna (pri tom, zaista zadovoljan, a ne da mi glumi), osećam se kao car! Znam da to zvuči kretenski pomalo, ali… ja obožavam da zadovoljim ženu. I kada mi ona svojim pogledom, vriskom i pokretima pokaže da sam u tome uspeo, dođe mi sam sebe da potapšem po ramenu!

Dejan, 28
Ja sam onaj lik koji ne veruje u seks na jedno veče. I kada se viđam sa više devojaka istovremeno, nikada to ne radim sa kojekakvim devojkama, tek da bi bilo seksa. Biram one sa kojima mogu da zablejim, odgledam film, smejem se. Biram devojke sa kojima bih bio u vezi. I kada ostvarimo tu vezu, kada se kapiramo, sve je posle lako. Seks je samo šlag na torti zbog kog je ta torta ona najskuplja u poslastičarnici. Ne mislim da je seks stvar u kojoj treba da uživaju samo muškarci, daleko od toga. Obožavam žene koje znaju da me vode po svom telu, koje znaju šta im prija, koje mi traže da uradim ovo ili ono… i kada pogodim šta im prija, zar postoji veći stimulans? Oznoji se, stenje, vrisne, privuče me tako da sam duboko u njoj, vidim kako joj se izraz lica menja… Em što sam nju usrećio, em što sam usrećio sebe, em što smo proveli poslednjih par sati uživajući!

Mladen, 33
Svi o seksu pričaju kao o nekoj prekomplikovanoj strategiji, teoremi, nauci, šta god. A vrlo je jednostavno – uživajte! Do sada sam, srećom, imao samo jedno užasno iskustvo. Devojka je bila prelepa, prezgodna, noge do zuba, kosa do pola leđa, odlepio sam kada sam je video. Flertovali smo celo veče, i odlučili da odemo do mene. Počeli smo da se skidamo, koža joj je bila mekana i divna, sve je obećavalo da će ta noć biti nešto najgotivnije u mom životu. Međutim, kad smo počeli, ona je legla na leđa, raširila noge i ispuštala neke zvuke koji su više zvučali kao otvaranje konzerve nego uzdasi užitka. Smorio sam se i uplašio da nešto ne radim dobro. Pomerio sam je, stavio je na sebe (rekoh, možda će biti bolje ako ona bude vodila), međutim, bilo je jednako dosadno. Ona se jedva pomerala, pućila je usta, kao nešto glumatala, ali ne. Jeva sam čekao da ode. Posle nje nisam prišao nijednoj devojci bar dobrih 4,5 meseci. Totalno sam se isprepadao. Mislim, ako devojka ne uzdahne, ne ugrize se, ne stegne me, pa koji sam ja pajser?

Siniša, 30
Žene su nešto najlepše na svetu. Divne su, i totalno ne mogu da zamislim život bez žena. Ja sam, recimo, prvi seks imao sa 14 (barem sam tada mislio da je to seks, ali je bilo vrlo traljavo), sada imam 30 i dosta sam vežbao u međuvremenu (smeh). Verujem da je i ženama, baš kao i muškarcima, bitna povratna informacija partnera. Svaka normalna žena će se uvrediti ako je muškarac tokom seksa ne poljubi, ne zgrabi, ne stegne, ako joj ne kaže koliko je seksi, i koliko je želi! Tako joj pokazuje da uživa, da je obožava i da ne može da je se zasiti. Isto je i sa nama! Kako da znam da li dobro nešto radim ako mi ona ne pokaže? Svi smo zajedno u ovoj igri, plivamo u mutnom dok ne naiđemo na dobru smernicu. A ženska smernica je upravo ono što svakom muškarcu daje moć – da je zadovolji i bude odabir zbog kog se ona kasnije neće pokajati!


Copyright: Emilija Cvijanović/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.