KO O ČEMU, ONA O RAZVODU: Sneki Daki tvrdi da je poželjnija nego ikad (VIDEO)

Pregrmela razvod!

Voditeljka Snežana Dakić se nedavno nakon deset godina braka razvela od biznismena Vladimira Mikića i kaže da se u početku plašila velikog medijskog pritiska, ali da je sve pregrmela.

- Taj medijski pritisak je malo popustio, zapravo propustio je skroz, tako da u suštini ja sam se i bojala da će da ga bude, ali nekako sam to pregrmela. Rekla bih da su mi mediji nekako bili naklonjeni, tako da im zahvaljujem - rekla je Dakićeva za "Glamur", a zatim je ispričala i kako je njena osmogodišnja ćerkica Laura prošla kroz ove teške trenutke.

- Što je najvažnije u toj prvoj nedelji, kada je bilo onako najteže, ona je bila sa mojom mamom, nije bila sa mnom. To sam svesno učinila jer bi tada bila prilika da me ona vidi u nekim lošim stanjima duha i drugo, neprekidno su me zvali novinari za komentare, tako da to ne bi bilo zgodno da ona sluša. Kada je prva nedelja prošla sve je postajalo lakše i bolje, a najvažnije je da ona nije videla krizu između nas, svađe, niti neka moja neraspoloženja, tako da za nju izgleda kao da se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Snežana za "Glamur"

Opera 17/ Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.