ORALNO ZADOVOLJAVANJE: Kako da nikada ne zaboravi vaš ''oralni susret''!


Felacio nije nešto što ćete naučiti ako ste samo negde pročitali kako se to najbolje radi. Uz teoriju je potrebna i praksa. Rutinu možete začiniti nizom sitnica koje će i te kako doprineti većem užitku. Bilo da ste početnik u tom području ili samo tražite dodatnu inspiraciju, naši mali saveti će i te kako pomoći:

Šta vlažnije to bolje


Započnite lizanje polako od korena penisa celom dužinom do vrha . Učinite to nekoliko puta . Ako primetite da je vlažnost smanjena , tokom " akcije " pobrinite se da je vratite.

Uhvatite najbolju poziciju
Nikome nije u interesu da vam se vrat ukoči . Smestite se udobno . Neka vaš dragi legne na krevet ili neku drugu ravnu površinu da možete neometano doći do njegovih genitalija . Neometan pristup znači potpuni užitak .

Najbolja pozicija za njega
Za njega je tokom oralnog seksa polovina užitka to što može da vas gleda. Time će se pobuditi njegove fantazije pa su za to najbolje tri pozicije :

a) kad leži na krevetu uzdignute glave (na jastucima) radi boljeg pogleda
b) kad stoji i gleda vas dok klečite ispred njega i pružate mu užitak
c) kada vi ležite na leđima glave uzdignute na jastuku dok on kleči iznad vas, kolenima sa svake strane vašeg torza

Zadirkujte ga
Mučite ga ( naravno, ne bukvalno ) , oblizujte , milujte - činite sve osim glavne stvari . Gledajte ga u oči i recite : "Želim te u svojim ustima . "Stavite ga među grudi. Ljubite mu unutrašnju stranu bedara. Pustite mašti na volju. Sve vizuelno će ga dodatno napaliti .

Pritisak na koren penisa

Kombinacija pritiska i trenja ključna je za dobar felacio . Koordinirajte pritisak na koren penisa koji držite jednom rukom s pokretima usnama .

Stenjite dok mu to radite
Podstaknite mu sva čula pa tako i čulo sluha . Neka vas čuje . Ali nemojte to raditi na silu jer se čuje razlika . Uživajte u užitku koji pružate i doći će samo od sebe . Primetićete da ga to itekako napaljuje .

Ne zaboravite na testise
Za pružanje potpunog užitka pozabavite se i testisima . Budite pažljivi i nikada ih ne stiskajte prejako i ne udarajte . Svi ostali nežni pokreti i dodiri jezikom su dobro došli .

Zabavite se područjem između testisa i anusa
To je područje vrlo osetljivo i svakako mu posvetite pažnju . Masirajte ga, lagano stiskajte, tapkajte ... samo budite nežni. Igrajte se različitim tehnikama i intenzitetom.

Podstaknite prostatu
Za početak bi partnero da dobro poznajete partnera kako biste znali šta voli. Ne činite ništa što ne želi . Ako voli da mu prstima podstičete prostatu , pobrinite se da na anus nanesete dovoljno lubrikanta .

Poljupci tamo iza
S ovim nećete pogrešiti . Lizanje i poljupci u području anusa vrlo su podsticajni . Naravno , higijena je veoma bitna . Tuširanje i pomno pranje pre akcije je obavezno! Pružanje užitka na ovaj način najkvalitetnije je ako on kleči nagnut prema napred . A tehnika, nežni poljupci u nizu , masiranje celim jezikom ili vrhom jezika kružnim pokretima ... Trebaće vam vremena da se zagrejete, ali ćete sigurno dobiti pohvale zbog želje za isprobavanjem novih stvari .

Duboko grlo
Muškarci vole kad ga uzimate duboko jer je to osećaj kao kad je u vagini. Počnite polako i svakim pokretom sve dublje . Ako vam ne uspe odmah, okrenite sve na šalu . On ne očekuje da postanete Linda Lovelace preko noći .

Gutanje bez gutanja
Momci ne očekuju gutanje semena, ali vole neprekinutu stimulaciju tokom orgazma pa možete seme ispljunuti nakon što je sve gotovo . A možete i tokom velikog finala preći na ručnu stimulaciju .

Ne prestajte da stimulišete penis sve dok momak ne ejakulira.
Pripremite maramice za posle, naravno, sklonite ih negde da on ne vidi.
I, jedna jako bitna stvar - ovo je i vaš užitak!

Izvor: Cosmopolitan.hr/Nadlanu

Pogledajte još