ŠTO DUŽE, TO BOLJE: Trikovi u seksu od kojih će vam proključati krvotok!

24sata/Nadlanu

Nije tajna da svi obožavamo seks (zanemarićemo frigidne ljude, naravno). Međutim, ima momenata kada ne budemo potpuno ''svoji'', pa ne možemo da uživamo u lepoti samog čina. Potreban nam je stimulans da se opustimo, da se prepustimo partneru, da znamo da će taj seks biti užitak, a ne pokušaj istog. Da bi do toga došlo, potrebno je znati i neke cake. Otkrivamo vam stvari o kojima se retko priča, a koje mogu učiniti čuda za vaš seksualni život!

Najbolji položaj za veće samopouzdanje u spavaćoj sobi

- Ako se osećate sramežljivo kada se ugase svetla i bežite ispod čaršava kako bi se što manje vaše kože videlo, probajte da se setite tri reči: "vi ste gore". One mogu da poboljšaju vaše samopouzdanje jer fizički pomažu ženi da drže kontrolu. Međutim, morate da uradite sve na svoj način, onako kako vi to želite. Na primer, budite na partneru i oslanjajte se na kolena, čučnite na njega, a možete mu biti okrenuti licem ili leđima.

Bitno je da ne strahujete da išta probate niti da parneru pokažete šta želite da uradi. Takođe, imajte dovoljno poverenja u njega da ga pitate kako nešto da uradite, kako biste oboje uživali... Naravno, ovo ne znači da ćete u sred seksa izvaditi notes i olovku i početi da zapisujete, nego da ćete poljupcima i dodirima ispratiti jedno drugo i potpuno se predati ljubavnoj igri!

Najbolji položaj za veći užitak

Ako želite da osetite trnce u svakom delu svog tela, onda se prepustite "koitalnom poravnanju". Reč je o misionarskom položaju u kojem muškarac lagano klizi po vama prema napred, tj. gore i svojim ramenima prelazi preko vaših. Ključno je zapamtiti da klizi - on se nipošto ne zabija u vas. Time što klizi više stimulira klitoris, a takvom stimulacijom vi ćete lakše doživeti vrhunac.

Međutim, ako niste jedan od parova koji uživa u ''sporoj vožnji'', odlučite se za doggy (od pozadi). Ovako ćete iskusiti nezamislive stvari! S vremena na vreme bacite pogled preko ramena, pogledajte svog partnera bezobrazno, izludećete ga!

Najbolji položaj za duži seks

Ponekad se želje žena i muškaraca drastično razlikuju kada je u pitanju trajanje seksa. Kod nekih je to pitanje savladavanja želje i njeno kroćenje, dok je kod drugih veće pitanje raspoloženja, tj. vlažnosti vagine. Ako vaš partner ima problema s trajanjem, praktikujte seks u misionarskom položaju.

- Ovaj položaj je bitan jer u njemu partner lako moež da započne i prekine ako mu želja brzo naraste - objasnila je Ejmi Levin, "trener za seks" iz Njujorka.

Ako želite varijaciju ovog položaja, probajte poožaj lisice: podignite noge i oslonite ih na partnerova ramena. Penetracija će biti duboka, a partner može lako da stane ako mu stvari postanu prevruće. Takođe, duboka penetracija će i vama doneti neverovatan užitak tako da, nemate šta da izgubite!

Ako pokušavate da proširite porodicu,najbolji položaj bi bio...

Iako je istina kako se trudnoća može dogoditi iz bilo kog položaja, i da, nekima je potreban samo jedan pokušaj, lekari preporučuju određeni položaj koji pospešuje šanse začeća. Ovo je pogotovo bitno parovima koji neko vreme rade na bebi, a ne pomeraju se s mrtve tačke. Ako ste i vi upravo jedan takav par, onda više praktikujte klasični seks u misionarskom položaju, ali tako da žena karlicu lagano nagne.

Svaki ženski uzdah nam daje moć!- Stavite jastuk ispod guze i tako ćete povisiti karlicu i nakositi je, zbog čega će se stvoriti laki put plivačima kako bi se kretali kroz grlić materice do jajne ćelije. Tipično, žene koje ovo pokušaju maksimiziraju ejakulaciju, jer ona se nešto duže zadrži u telu, za razliku od položaja u kojem je žena uspravna i tako seme može da izađe iz vagine - objasnila je Ava Kadel, osnivačica Univerziteta Ljubavnologija u Los Anđelesu.

Ako ste i vi upravo jedan takav par, onda više praktikujte klasični seks u misionarskom položaju, ali tako da žena karlicu lagano nagne.

- Stavite jastuk ispod guze i tako ćete povisiti karlicu i nakositi je, zbog čega će se stvoriti laki put plivačima kako bi se kretali kroz grlić materice do jajne ćelije. Tipično, žene koje ovo pokušaju maksimiziraju ejakulaciju, jer ona se nešto duže zadrži u telu, za razliku od položaja u kojem je žena uspravna i tako seme može da izađe iz vagine - objasnila je Ava Kadel, osnivačica Univerziteta Ljubavnologija u Los Anđelesu.

Pogledajte još