Muškarac ubijen u centru Beograda

Noćas u dva sata i 58 minuta u ulici Kneginje Ljubice ispred broja 14 u samom centru grada upucan je muškarac od 37 godina i on je podlegao povredama, pa je lekarski tim Hitne pomoći konstatovao smrt.

U ovom incidentu je povredu glave zadobio taksista od oko 60 godina koji je bio učesnik događaja i on je u pratnji policije, koja je bila na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima Macure, u Beogradu su se noćas dogodila i tri saobraćajna udesa u kojima su povređene četiri osobe.

U 2.49 časova na raskrsnici Starog železničkog mosta i Starog sajmišta dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba kojoj je ukazana pomoć na licu mesta.

U 21.49 sati na raskrsnici ulica Gospodara Vučića i Vojislava Ilića 13-godišnja devojčica u svojstvu suvozača zadobila je tupu povredu grudnog koša i bila je pod stresogenom reakcijom.

U tom udesu je povređen i taksista od oko 50 godina koji je zadobio trzajnu povredu vrata.

Sinoć u 19.06 u bulevaru Kralja Aleksandra ispred broja 98 mladić od 25 godina, motorciklista, zadobio je razderotinu i kontuzionu, tupu povredu čeonog dela glave, kao i tupu povredu nadlaktice i natkolenice.

Hitna pomoć je tokom noći obavila ukupno 116 intervencija, od kojih su 20 bile na javnom mestu, rekla je Macura.

Bilo je alkoholisanih, naročito među mlađom ženskom populacijom, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, zatim osobe sa bolom u grudima, astmatičari, hipertenzičari u smislu akutnog pogoršanja i davanja saveta.

Hitna pomoć je tokom jučerašnjeg dana imala ukupno 112 intervencija od kojih su 32 bile na javnom mestu. Smrtnost je juče tokom dana bila na uobičajenom nivou.

izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.