OPREZNO: Kako da mu kažeš da nisi doživela orgazam?

Ako imaš problema sa postizanjem orgazma, a ne znaš kako bi to rekla svom dečku, evo nekoliko saveta koji će ti možda olakšati stvar.

Nemoj da kreneš negativno

Ako ga pitaš može li nešto da uradi drugačije, shvatiće da nešto radi pogrešno, što bi moglo da rezultira povlačenjem i padom erekcije. Ako tip ima osećaj da nije dobar u krevetu, postaće još lošiji, jer će imati tremu.

Vodi ga

Umesto da mu kažeš da ti se ne sviđa kako nešto radi, reci mu šta bi volela da učini. Na taj način ćeš da ga podstakneš da promeni položaj ili tehniku, bez da mu otkriješ da ti se ovo što je radio dosad ne sviđa.

Uzmi stvar u svoje ruke

Ponekad nije stvar samo u njemu, nego i u tebi. Ako si nervozna, orgazam će možda izostati, a tada je najpametnije stvari uzeti u svoje ruke. Pusti ga neka te gleda kako se dodiruješ - osim što će vas to oboje uzbuditi, njemu će dati ideju kako želiš da te dira.

Razgovarajte

Nikako pre seksa, ali posle seksa u kome nisi doživela orgazam uvek možeš da započneš temu da ti ovaj put baš nije bilo dobro kao i inače. Na taj način ćeš mu dati do znanja da si generalno zadovoljna, a on će onda biti otvoren za sugestije i briljiraće sledeći put.

izvor: rouge

Pogledajte još