PRVI DEJT ZA SVE KOJI NE PIJU: 4 super mesta na koja da odete!

Opuštanje uz obrok

Sasvim očigledan odabir mesta za dejt je restoran ili neko opuštno mesto gde možete da klopate i upoznate drugu osobu. Međutim, malo je uvrnuta situacija jer, ipak, sa ovom osobom bi trebalo da sedite čitava tri obroka, a pri tom, ni ne znate kako će vam biti. Zato je najbolje da predložite omiljenu poslastičarnicu (koja je, pri tom, i na sjajnom mestu), mesto sa najboljim sladoledima u gradu, neki boemski lokal sa sjajnom muzikom…

Prošetajte se

Ako živite blizu nekog lepog mesta u prirodi (može čak da bude i u blizini nekog ogromnog parka), iskoristite situaciju i predložite šetnju! Idite i prošetajte se dok zalazi sunce. Za sve nas koji smo zarobljeni u gradu, parkovi su jedina mesta sa zelenilom u kojima možemo da uživamo napravimo piknik, pa čak se i cmoknemo ako se podesi prava hemija. Samo zato što je prvi dejt, ne mora da znači da je sve mora da bude uštogljeno. Uživajte!

Idite u muzej

Znate kako uvek govorite da morate početi da češće idete u muzej, da posećujete izložbe i druge kulturne manifestacije? Možda je ovaj prvi dejt pravo vreme da se aktivirate! Da, tiho okruženje i ceo taj pssssst momenat nije baš najpovoljniji za upoznavanje, ali jeste sjajan izvor tema za razgovor. Uživajte u postavi, posle produžite na kafu i pričajte o tome šta vam se najviše svidelo. Ako ima hemije, i razgovor će se odvijati u pozivitnom smeru!

Idite na piće koje nije alkoholno piće

Ne razmišljajte preterano o tome gde biste mogli da odete. Ponekad je odlazak ne mesto gde služe alkoholna pića, a naručivanje nečeg bezalkoholnog potpuno okej. Opuštena atmosfera takvih lokala je razlog zbog kog mnogi dejtovi tu počinju. Umesto što ćete sesti za bar, odlučite se da sednete u baštu ili u deo lokala sa uživo muzikom.

Pogledajte još