Oglasio se osuđeni vođa navijača Partizana: Nisam ubio Tatona, želim na poligraf!

0

Đorđe Prelić, koji služi zatvorsku kaznu zbog ubistva Brisa Tatona, poslao pismo u kome tvrdi da nema nikakve veze sa smrću navijača francuskog Tuluza.

Navijač Partizana, Đorđe Prelić koji izdržava kaznu od 15 godina zatvora u Sremskoj Mitrovici, kao jedan od organizatora ubistva francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, tvrdi da nema veze sa ovim zločinom i to želi da dokaže na poligrafu!
U dokumentarnom filmu “Pretpostavka pravde” izneti su novi detalji koji su otvorili nova pitanja o smrti Brisa Tatona.

U pismu koje je poslao redakciji Informera iz ćelije predlaže da na detektor laži odu i Boris Tadić, Dragan Đilas, Slobodan Homen i Snežana Malović, kao i sudije Mirjana Ilić i Dragoljub Albijanić.
On kaže da bi voleo da se pogleda “oči u oči” sa svima, pred celom nacijom.
Roditelji osuđenih navijača tvrdili su da je presuda za ubistvo Tatona “nezapamćen pravni skandal u istoriji našeg pravosuđa”.

U svakom momentu sam spreman da se podvrgnem poligrafskom testiranju ili da u policiji, pred tužilaštvom i po mogućnosti pred TV kamerama odgovaram na sva pitanja u vezi sa ovim slučajem. I da potvrdim po ko zna koji put, da nisam ubio, niti organizovao ubistvo Tatona”, navodi u pismu Prelić.

On je, da podsetimo, uhapšen u blizini Barselone u februaru prošle godine.

Izvor: Telegraf/Informer

Foto: Printskrin sa brice-taton.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.