DUGO SMO ČEKALI NA OVO! Majka Andreje Pejić iznela njene najintimnije tajne!

Malo ko je uspeo da napravi takvu pometnju u svetu mode kao Andreja Pejić. Njena majka Jadranka otkriva šta manekenka dalje planira u karijeri i životu, ali i sa kakvim strahovima se suočava nakon što je i zvanično promenila pol i postala žena.

“Andreja voli da dolazi u Srbiju i Bosnu, i rado bi Rim u kojem trenutno boravi zamenila Srbijom, ali nije baš sigurna u pozitivne reakcije ljudi na Balkanu. Mediji korektno pišu o mom detetu, ali često kad vidim negativne komentare, razmišljam da li je bezbedno da dođe. Pričala mi je situaciju koju je imala prilikom posete Beogradu za koncert Dipeš moda. Veliki broj pripadnika obezbeđenja je tada bio oko nje. Komentar jednog od njih: “Ne znam da li si muško ili žensko, ali prelepa si”, sve nas je nasmejao. Često joj i sama kažem: “Dete, ti si toliko lepa, kao da te nisam ja rodila” , kaže Jadranka, majka popularne manekenke koja je ime iz Andrej promenila u Andreja.

Ona je pre mesec i po dana ostvarila dugogodišnju želju i završila proces promene pola, i sada kako kaže njena majka, uživa u tome što su joj duh i telo najzad usklađeni. Jadranka otkriva da bi Andreja jednoga dana želela da ima porodicu i ostvari se u ulozi majke.

“Ta ideja je sada u začetku. S medicinske strane ne znam koliko je to moguće trenutno. Svakako uvek može da usvoji dete, jer toliko ima nesrećne dece na svetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnost jer je Andreja, ne zato što je moje dete, jedna zaista divna osoba.

Pored fizičkih promena koje je doživela, Andreja se privikava i na novi život koji je očekuje.

“Andreja je u grču jer razmišlja koliko ća sada sve uticati na njenu karijeru i kakve će implikacije imati na modeling. Da li će imati manje angažmana nego do sada ili će i dalje biti tražena. Sudeći po reakcijama agencija, nadamo se najboljem. Ipak, radi i na brojnim drugim projektima. Oduvek sam joj pričala da manekenkstvo nije sve, jer time može da se bavi do određenih godina. U krajnjem slučaju akademsko obrazovanje je odlična opcija i veoma je bitno. Sada je u pregovorima i za autobiografiju koja bi verovatno trebalo da bude izdata do kraja godine “, objašnjava njena majka.

Izvor: 24sata

Pogledajte još