Mesečni ljubavni horoskop za septembar 2014. godine

Ovan
Ukoliko ste imali problema da izrazite svoja osećanja u poslednje vreme, ne brinite. Vaše komunikacione poteškoće će nestati kad Merkur uđe u polje stabilne vage za četiri nedelje počevši od 01. septembra. Sjajna sposobnost komunikacije i diplomatija će biti ekstremno od pomoći na neprijatnom sastanku početkom meseca. Vaše emocije izvlače najbolje iz vas kada pun mesec bude pravio pauzu u ribama 8. septembra, iako možda niste naviknuti da se vežete za nekog tako brzo. Mlad mesec u vagi će vas vratiti u igru 23. septembra, tako da očekujte da dobijete nazad svog obično ekstrovertnog sebe do kraja meseca.

Bik
Autoritativno sunce u devici formira trigon sa mesecom u jarcu 04. septembra, što doprinosi daleko većem osećaju samokontrole. Ne sviđa vam se kako se stvari odvijaju? Napravite neke promene. Ugrizite se za jezik sredinom meseca. Ako ne možete da kažete nešto lepo nemojte onda ništa ni da govorite. Venera prelazi u dobro prilagođenu vagu 29. septembra, darujući vam nerazumne sastanke krajem meseca. Vratite uslugu odričući se svoje sopstvene kritike. Ukoliko ste u vezi, ohrabrujući trigon između odgovornog Sunca u devici i Meseca u jarcu koji nosi kontrolišuće osobine, doprinose daleko potrebnijem osećaju sigurnosti vašoj vezi 04. septembra.

Blizanci
Imaćete savršen flert dok Merkur polako ulazi u polje šarmantne vage 01. septrembra, tako da uživajte u razgovoru. Potpuno je moguće da zaintrigirate nekog ko je tih. Logično Sunce u devici formira trigon sa stabilnim Mesecom u biku 13. septembra, a vi retko propuštate datum ili stižete kasno. Vaga je znak Sunca koji 22. septembra baca kreativnu a neodlučnu senku na vaš ljubavni život. Spontanost, zabavni sastanci su vaša jača strana. Ukoliko ste u vezi, Merkur kao komunikativna planeta uplovljava u harizmatičnu i kreativnu vagu 01. septembra pa bi trebalo da baratate sa rečima tako šarmantno, da će vaš partner biti oduševljen.

Rak
Trigon između Sunca u devici koja je planski osvešćena i dobro organizovanog Meseca u jarcu daje nadu da ćete uskoro biti u stabilnoj vezi koju želite, ali vas, takođe, podseća da podržite svaki predvidivi trenutak sa uloženim trudom. Nova romantična veza mora i da se neguje. Neptun u ribama 10. septembra stvara vodenu okolinu sa izlečivim moćima. Ako žudite za oproštajem od bivšeg partnera sredina meseca je pravo vreme da ga tražite. Mlad mesec u vagi stiže 23. septembra dajući vam nove razloge da verujete daje prava/pravi tu negde i verovatno bliže nego što možete da zamislite. Ukoliko ste u vezi, počevši od 04. septembra utešni trigon između Sunca u devici i Meseca u jarcu dodaje stabilnost koja vam je potrebna u vezi. Međutim, pitaćete se da li to samo tako izgleda ili je stvarno tako?

Lav
Voljena Venera u analitičkoj devici donosi praktičnost počevši od septembra 05, tako da će većina romantičnih odluka biti doneta vašom glavom a ne srcem. A vi svakako ne želite da je odajete pogrešnu sliku o sebi. moglo bi da se desi da bude oštrom kontrastu sa egzibicionistom koji vi želite ponekad da budete. Pun mesec u ribama čuva vaš ljubavni život 8. Septembra dajući vam dozvolu da budete romantično kreativni. Cveće, muzika, sveće? Da molim vas! Pričljivi Merkur ulazi u polje škorpije 27. septembra čineći vaše reči mnogo više sarkastičnim nego obično. Pasivno- agresivno ponašanje bi moglo biti tolerisano na prvom sastanku ali ne očekujte to i na drugom. Ukoliko ste u vezi, za vas Venera koja boravi u devici na početku septembra, donosi izuzetan period. Obojićete stvari, posuti ružine latice i tiho krčiti svoj put mnogo dublje u srce vašeg partnera, diskretnije nego što obično pokazujete.

Devica
Ohrabrujući trigon između Sunca u vašem znaku i Meseca u jarcu 04. septembra donosi vaše najbolje kvalitete i čini vas dobrom prilikom. Jednom kada dobijete šansu da pokažete vašu pouzdanu stranu, vaš partner je upecan. Poštena vaga preuzima poziciju Sunca 22. septembra, pa ako trebate da donesete neke ljubavne odluke najbolje bi bilo da sačuvate za kraj meseca. Senzualna Venera se pomera iz vašeg, ponekad krutog znaka, u vagu više željnu eksperimenta 29. septembra što znači da nemate averziju prema kreativnosti. Ako radite nešto kroz neko vreme ćete postati ekspert u tome. Oni koji su u vezama bi trebali, takođe, za neke velike važne odluke da sačekaju kraj meseca.

Vaga
Postaćete odličan nepristrasan komunikator počevši od 01. septembra, pošto Merkur prelazi u vašu objektivnu stranu. Bićete u mogućnosti da slušate nepristrasno vašeg partnera, bez obzira koliko neverovatno zvučalo. Sredinom meseca mogli biste biti u prilici da usavršite svoje komunikacione veštine. Imajte na umu da bi promena bila krajnji odličan izbor. Završeci ne moraju da znače lošu stvar, ako mislite o njima razmišljate kao o početku a ne kraju. Mlad mesec ulazi u vaš miran znak 23. septembra i onda nastupa saradnja kao vaše srednje ime. Pravljenje planova nikad vam neće biti lakše. Za one koji su u vezi važno je da znaju da im je komunikacija sa svojim partnerom predodređena da bude nepristrasna i izbalansirana ovog meseca. Merkur ulazi u vaš odmeren znak, uvodi vas u period kada lošije prosuđujete. Razmislite da li da otpužite vašeg partnera, posebno ukoliko nemate dovoljno dokaza.

Škorpija
Nežna Venera se kreće ka pažljivoj devici 05. septembra, pa će vaša senzualnost biti malo suptilnijeg tona nego obično. Sunce u vagi 22. septembra će bdeti nad vama kada budete morali da preispitate svoju prošlost, kako biste mogli da poboljšate vašu budućnost. Da li ste pravili greške? Nije kasno da se izvinite. Mnogo ćete biti direktniji kada Merkur uđe u vaš znak snažnog uma 27. septembra, pa vam neće biti problem da odbrusite svakom ko je to zaslužio. Kod pripadnika ovog znaka koji su u vezi, Venera napušta lava i kreće se ka praktičnijoj devici 05. septembra, što može izazvati unutrašnju borbu između vaše prirode da začinite stvari malo i vagine sklonosti da igra na sigurno. Oslušnite prvo šta bi vaš partner uradio pre pravljenja prvog koraka. Sunce uplovljava u vagu 22. septembra što je znak da pauzirate vaš ljubavni životi i preispitate da li je izbalansiran dovoljno ili ne.

Strelac
Vi držite do dobrog izgleda. Međutim, Merkur počinje svoje četvoronedeljnu turu u vagi počevši od 01. septembra, a vi ćete poželeti da budete upravo onakvi kakvi jeste. Ne možete udovoljiti svim ljudima, zašto bi se čak i trudili? Slovo T se formira kada Mesec, Mars, i Neptun konvergiraju 21. septembra, i pošto je lista učesnika sklona promenama, rasprave je vrlo lako izbeći. Venera se pomera iz nefleksibilne device do vage 29. septembra ostavljajući vas da stremite ka poštenju u svakom aspektu vašeg života na kraju meseca. Oni koji su u vezi, teže ka balansu i na svim nivoima, posebno pred kraj meseca, kada Venera prelazi iz device u vagu.

Jarac
Vaša trenutna ljubavna situacija se neće promeniti u skorije vreme, jer kako Mesec počinje već 4. septembra sa pogodnostima između, ponekad kritičnog, Sunca u devici i Meseca u vašem sistematičnom znaku. To je period kada nećete videti ništa loše u dosadašnjem stanju. Imajte na umu to sledeći put kad se nađete u situaciji i zapitate "šta ako". Pun Mesec u ribama nadolazi 8. septembra, i to je još osetljiviji i saosećajniji period za vas, te ćete biti skolni davanjem iskrenih izvinjenja kao i prihvatanjem istih. Mlad Mesec u vagi naglašava saradnju, počevši od 23. septembra, zato iskoristite priliku da se udružite sa prijateljima i pomognete jedni drugima u pronalaženju novih simpatija i parova. Oni koji su u vezi mogu očekivati stabilnost od samog početka meseca. Međutim, stvari nisu uvek onakve kakvim se čine. Zagrebite malo ispod površine i saznajte šta se stvarno dešava.

Vodolija
Merkur napušta lava i uplovljava u mnogo diskretniji znak device 05. septembra. Zapamtite da postoji razlika između čuvanja privatnosti za sebe i ne priznavanja istih. Sredinom meseca može doći do bitke između ključnih planeta a kada Merkur uđe u vagu postajete malo više oprezni i sumnjičavi. Da li je neko stvarno ono za šta se izdaje da je? Vreme će pokazati. Kada Venera bude imala svoj pravac u vagi krajem septembra, podsetićete se da je ljubav vredna truda koji ste u nju uložili. Poštenje se računa. Oni koji su u vezi bi trebali da nađu suptilniji način da pokažu svoju ljubav od skretanja sa svog puta zbog ljubavi.

Ribe
Kada Merkur ulazi u vagu 01. septembra korektnost i u verbalnoj i fizičkoj komunikaciji dovodi se u pitanje. Dajte svom udvaraču jednako vreme da ispriča svoju priču i budite dipomata kada budete davali vaš odgovor. Sunce, takođe, sija kreativnije kada umetnička vaga započne svoj put 22. septembra. Pošto ste prirodno nadareni u ovim oblastima, oduševićete vaše udvarače vašim jedinstvenim aktivnostima i zabavnim novim mestima. Kada Venera uđe u ovaj optimistični znak, učiniće da idealizujete vezu koja možda i nije tako dobra kako zvuči u teoriji. Nemojte gubiti vreme. Oni koji su u vezama bi trebali da se uvere da su dali svojim partnerima jednako vreme u svim ljubavno-orjentisanim raspravama.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.