JOŠ DVE NEDELJE U ZATVORSKOJ BOLNICI: Tijaninog ubicu i dalje posmatraju

Kako pišu “Novosti”, premešten je pre nešto više od dve nedelje u Specijalnu zatvorsku bolnicu, gde ga posmatra tim neuropsihijatara i psihologa, koji treba da procene da li je bio uračunljiv u trenutku zločina.

- Po završetku posmatranja i neuropsihijatrijskog veštačenja, nalaz će biti prosleđen subotičkom tužilaštvu. Istovremeno se rade i druga veštačenja po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici - navodi izvor blizak istrazi.

Stručnjaci će veštačiti Đurićev mobilni telefon, laptop, a proveriće se i sadržaj u računaru i mobilnom telefonu.

U istrazi su do sada saslušani Tijanini prijatelji, sa kojima je bila uoči nestanka 26. jula kod sportskog terena “Rata” u Bajmoku. Iskaze su najpre dali dečaci S. L. i L. L., kao i Tijanina najbolja drugarica i vršnjakinja S. I. Ona je pred zamenikom višeg javnog tužioca ispričala šta se događalo kobne noći, s obzirom na to da ju je poslednja videla.

U nastavku istrage, kao svedok biće saslušana osoba koja je pronašla Tijanin telefon na putu za Zrenjanin. Takođe, iskaz će dati i osoba koja je bila sa Đurićem pre nego što je Tijana svirepo ubijena pa zakopana na napuštenoj deponiji na putu između Alekse Šantića i Čonoplje.

Pogledajte još