Za sve filmske sladokusce na Kalemegdanu - BLOCKBUSTER revija filmskih hitova!

Kraj leta je rezervisan za reviju filmskih hitova BLOCKBUSTER, u okviru koje će premijerno biti prikazana odabrana filmska ostvarenja kako holivudske produkcije, tako i najzanimljivija ostvarenja nezavisne evropske i svetske kinematografije.

BLOCKBUSTER će u periodu od 18 – 21. septembra u Beogradu okupiti sve filmske sladokusce u bioskopu na otvorenom – na terenima KK Crvene zvezde.

"Bez obzira na prošlogodišnji veliki uspeh prve BLOCKBUSTER revije u Sava Centru, odlučili smo da domaćoj publici ponudimo nešto drugačije ove godine. Bioskop na otvorenom na Kalemegdanu i program koji čine najbolja ostvarenja svetske kinematografije su sigurno najbolji način da se oprostimo sa letom i pogledamo naslove koji će obeležiti jesen 2014. godine”, izjavio je Igor Stanković, osnivač BLOCKBUSTER revije filmskih hitova.

Publika će tokom četiri dana imati priliku da pogleda sedam filmova najrazličitijih žanrova, posle čega će se svi oni naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Pored programa u prestonici, revija BLOCKBUSTER održaće se od 17. septembra i u bioskopu “Arena Cineplex” u Novom Sadu, dok će centar dešavanja u Nišu biti bioskop “Vilin Grad”.

Karte za letnju reviju filmskih hitova BLOCKBUSTER na Kalemegdanu mogu da se kupe preko eventim prodajne mreže od petka 5. septembra, dok na blagajnama bioskopa “Arena Cineplex” (Novi Sad) i “Vilin Grad” (Niš) posetioci mogu da dođu do svojih ulaznica.

Pogledajte još