SKANDAL: Fudbaleri po naređenju išli na Cecin koncert?

Kako portal nap.ba  prenosi igrači FK Slavija dobili su naređenje da se moraju pojaviti na Cecinom koncertu, i to u VIP loži. Ipak, kako kažu, iz ovog fudbalskog kluba oštro demantuju ove navode. Kažu da su na dan koncerta bili u Gradačcu, a u Lukavicu su došli poprilično kasno. Pretnje bombama: Protiv koncerta Cece u Sarajevu

Ceca Ražnatović u prošlu subotu održala je koncert na stadionu FK Slavija u Lukavici. I kako prenosi portal nap.ba najavljivani spektakl je izostao.

Prema nezvaničnim procenama ljudi bliskih samim organizatorima ovog događaja, na koncertu se pojavilo tek oko 10.000, a na koncert nije došao ni najavljivani predsednik RS-a Milorad Dodik.

Da bi stvar spasili koliko-toliko, dobro upućeni izvori iz FK Slavija tvrde da su igrači iz ovog kluba dobili pozivnice, koje su bile i svojevrsno naređenje, da se obavezno moraju pojaviti na Cecinom koncertu i to u VIP ložama.

Zdravko Šavija, direktor kluba FK Slavija demantovao je takve glasine. Za novinsku agenciju Patria kazao je kako ni igrači ali ni uprava nisu imali niti jedne dodirne tačke sa Cecinim koncertom.

- Na dan Cecinog koncerta imali smo utakmicu u Gradačcu. U Lukavicu smo došli poprilično kasno. Igrači kao i uprava kluba nisu imali nikakve veze sa ovim koncertom. Niko od nas nije dobio nikave pozivnice – tvrdi Šavija, piše NAP.

Pogledajte još