Stojke zaboravio Bojanu: Vodi devojku u Izrael

Vladimir Stojković (31) rešio je da sa svojom devojkom Valentinom Pupović (23) iz Pljevalja započne zajednički život u Izraelu! Golman kluba Makabi Haifa shvatio je da je pronašao osobu s kojom želi da osnuje porodicu, pa je upravo zbog toga ponudio Valentini da se s njim preseli u Izrael, što je ona prihvatila.

Iako je posle razvoda od Bojane Rajić, s kojom ima sina Lava, imao kraće veze, između ostalog i s manekenkom Dejanom Živković, tek je uz studentkinju iz Pljevalja osetio da s njom može da sklopi drugi brak.

- Stojke i Valentina se mnogo vole, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, pa svoju vezu, koju je Kurir prvi otkrio, više ne kriju. Oni su zajedno od oktobra prošle godine, ali su to uspešno držali podalje od medija. Stojke je dobro razmislio pre nego što je doneo odluku da pita devojku da žive zajedno. On se uskoro vraća u Izrael, a ona će krenuti s njim za dva meseca, kad završi Ekonomski fakultet.

Valentina će često dolaziti u Beograd jer planira da upiše master i golman je zbog toga ponosan na nju. On je siguran da je ona žena o kakvoj je oduvek maštao jer je normalna, dobra, pametna i vredna i definitivno s njom želi decu. Valentina se odlično slaže i sa Stojketovim sinom Lavom. Vladimirovi prijatelji je već oslovljavaju sa „snajka“ - otkriva jedan Stojkovićev prijatelj i dodaje da među njima postoji mala doza ljubomore.

- S Valentinom mi je lepo u vezi i ako nam bude ovako u narednom periodu, sigurno ću s njom imati lepu budućnost. Naravno da je ona uvek uz mene i sa mnom jer joj je tu i mesto. Potpuno razume moj posao jer i ona ima svoje obaveze u vezi s fakultetom. Ne vidim zbog čega vas više zanima moja privatnost kada znate da o tome nikada nisam voleo da pričam javno?! Koga zanima s kim sam i šta radim?! Drugo je kada govorimo o fudbalu. Valentina je jedna normalna devojka, nije iz javnog života i baš zbog toga ne želim da je provlačim po novinama. Vodim je u Izrael i tamo ćemo započeti zajednički život. -

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.