Šiške koje više ne želimo: Eva Longorija nudi 3 rešenja za spas frizure!

Dugogodišnje prijateljstvo s frizerom Kenom Pavesom razlog je spektakularnog izgleda kose Eve Longorije koja već godinama održava frizuru bujnih dugačkih pramenova s tek pokojim sitnim intervencijama u dužini. Poslednja u nizu bile su ravno isečene šiške koje su Latino glumici podmladile lice, ali isto tako vrlo brzo i dosadile. Poslednji stilovi Evinih frizura za javna događanja imaju naglasak upravo na prednjim pramenovima tj. šiškama koje su svim ženama u periodu puštanja mrske.

U potrazi za rešenjem kako šiške da zakamuflirate i spretno uklopite s ostatkom kose izdvojili smo 3 stila Latino glumice:

1. Kosa očešljana na stranu
Šiške pomoću pegle ili okruge četke za kosu isfenirajte na ravno pazeći da prilikom izvlačenja pramen spuštate niz glavu nikako iznad korena. Na ovaj način ćete da izbegnete neželjeni volumen zbog koga bi šiške strčale. Zatim napravite razdeljak na stranu i šiške sljubite uz lice.

3. Šiške podignute iznad čela
Pošto ste kosu isfenirali s blagim volumenom, šiške izvucite na ravno, te ih u liniji spoljašnjih uglova obrva odvojite i podignite u repić. Izdvojene pramenove blago pogurajte prema napred kako bi dobili volumen, pa ih učvrstie šnalom pozadi.

3. Šiške zalizane uz glavu s blagim volumenom
Za večernji izlazak ili svečani događaj šiške sklonite s lica na način da ih ukomponujete s ostatkom kose i zaližete unazad. Šiške je potrebno blago natapirati i pomoću četke isfenirati prema unazad, kako bi kosu fiksirali na kraju zalizani deo poprskajte s malo laka za kosu.

izvor.zadovoljna

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.