PODSETNIK: 4 tipa muškaraca kojih morate da se manete da biste upoznale čoveka svog života

I onda, iz nekog nepoznatog razloga, svi ti momci koji nikada nisu bili (prave) veze počnu da vam deluju kao neko koga ste ispustili i ko je potencijalno Onaj Pravi. Međutim, istina je da nije. Daleko od toga.
Većinu njih u životu držite da biste pobegle od dosade ili razbile monotoniju...

Ovo su četiri tipa muškaraca kojih morate da se manete da biste dobile ljubav kakvu zaslužujete.

1. Prve ljubavi

Momci koji su nam bili nešto prvo u životu su oni koje nikada nećemo zaboraviti. Ali, to ne znači da treba da robujemo sećanjima i ne živimo život. Uostalom, niko ne ostaje ista osoba kakvu smo, nekada davno, upoznali. Prošlo je mnogo vremena, oboje ste se promenili i vrlo je verovatno da sada ne biste dobro funkcionisali.

2. Onaj kog nikada niste prežalile
Zašto vas je ostavio ili zašto ste ga ostavile, više nije bitno. Bitno je da više niste zajedno. I ako vam srce zaigra svaki put kada ga vidite/čujete, ne prekoravajte sebe. Samo prihvatite činjenicu da od vas dvoje nema ništa, jer, prosto, ne da vam se iz nekog razloga. Dajte sebi pravo da nastavite dalje. Takođe, što je više vremena prošlo, vrlo je moguće da ste ga u svojoj glavi idealizovale i da veza sada, i kada bi se desila, ne bi bilo to savršenstvo koje ste u svojoj glavi osmislile. Pređite preko njega i dajte sebi slobodu da se zaljubite isto tako jako u nekog drugog... ko vas neće ostaviti.

3. Onaj lik s kojim ste se smuvale na veče
Priznajte! Sve mi imamo onog jednog lika s kojim smo se smuvale na veče i za kog smo se, ma koliko sve odigrale super i kobojagi ravnodušno, nadale da će nam postati dečko. Međutim, to se nije desilo niti ima naznaka da će se desiti. Koliko god da vam se sviđa, ne zaboravite da ste vi u njegovim očima samo jedna opcija više. A zašto biste bile nečija opcija kada možete da budete nečija potreba i suštinska želja?

4. Zabranjeni muškarci
Tokom života, naletećemo na masu muškaraca koji, bez obzira da li su oženjeni, u vezama, za nekim pate, itd. će pokušavati da nas smuvaju. I ne mora biti da su neiskreni u želji da budu s nama i da je seks sve što traže, zaista ne... Ali, i ako se upustite u nešto sa takvim muškarcima, i ako bude potpuno čarobno, morate da znate, da će taj muškarac uvek odabrati onu drugu osobu preko vas. Retki su slučajevi da odabere vas. Zato, ne trošite se na zabranjene priče, izgradite neku svoju koju nećete morati da krijete...

Nadlanu

Pogledajte još