Željko i Jovana za 10 dana prave crkveno venčanje!

Pevač i voditeljka će za deset dana napraviti veliko svadbeno veselje, nakon što sudbonosno “Da” izgovore i u crkvi.

Par je u julu najavio crkveno venčanje.

“Jovana i Željko su se pre dve godine venčali na Maldivima, a sada su odlulili da obace i crkveno venčanje. S obzirom na to da su tada bili daleko od prijatelja i rodbine, dogovorili su se da nakon što se venčaju u crkvi, prirede i veliko slavlje. Odlučili su se da svadbu naprave polovinom septembra, jer u tom periodu Željko nema nastupe, a i svi prijatelji i rođaci su u Beogradu, pa mogu da se okupe”, rekao je izvor za Alo.

Imaće oko 150 gostiju, a kako se ne bi stresirali oko organizacije, angažovali su agenciju koja se bavi organizovanjem venčanja. Ne znam da li će Jovana nositi raskošnu venčanicu, nije pričala o tome, mislim da želi da njena toaleta tog dana bude iznenađenje za sve. Siguran sam da će biti veselo, jer kada Joksimovići prave žurku, uvek se svi dobro privedu”, rekao je izvor blizak voditeljki i pevaču, a prenosi Alo.

Poznati par počeo je da se zabavlja 2008. godine, odmah posle Evrovizije koju su zajedno vodili, nakon čega je Jovana raskinula veridbu sa Aleksandrom Zeremskim, a Željko je raskrstio sa devojkom Adrianom Čortan.

Nakon čeiri godine veze, voditeljka i pevač su se venčali na Maldivima, a pre pet meseci, postali su roditelji dečaka Koste.

Foto: Nadlanu