Nisu naučili: Svaki peti muškarac ne zna da nađe klitoris!

Jači pol misli kako se odlično snalazi u spavaćoj sobi, ali žene se ne slažu s time. Oko 65 odsto muškaraca hvali se svojim seksualnim znanjem, ali 49 odsto žena misle kako imaju još mnogo toga da nauče, utvrdila je studija francuskog proizvođača erotskih igračaka Soft Paris.

Skoro 59 odsto pripadnika snažnijeg pola ne može da pronađe G tačku, a 23 odsto njih se muči sa pronalaskom klitorisa. Trećina njih ne snalazi se ni sa erotskim zonama i veruje kako one variraju od žene do žene. Takođe, samo četiri posto muškaraca veruje kako su veličina i penetracija važni za uživanje, a u isto veruje 16 posto više žena, potvrdilo je istraživanje.

Uprkos tome oko 75 posto muškaraca spremno je da uči kako bi poboljšali svoje veštine u krevetu. Trećina njih veruje kako njihova partnerka svaki treći put glumi orgazam, dok je isto potvrdilo tek 16 odsto žena, piše Daily Mail.

- Nedostatak komunikacije kriv je za loš seksualni život. Ženska seksualnost je kompleksna, a muškarci nikako da je shvate. Upravo zbog toga radimo na organizaciji intimnih druženja za parove na kojima partneri mogu da uče o zavođenju i seksi trikovima - istakli su iz kompanije.

Ova druženja se nazivaju "Les Amants" (ljubavnici), a predstavnik kompanije dolazi u vaš dom, gde vam prezentuje erotski aksesoar i seksi igračke. Pokazuje se kako se sve koristi u svrhu poboljšanja seksualnog života u vezi, kao i podizanja seksualne energije. Oni koji prisustvuju ovakvim druženjima dobijaju i seksi savete, saznaju tajne o boljem i uspešnijem seksu, koji će parovima pomoći da bolje funkcionišu u spavaćoj sobi.

Pogledajte još