ODLEPIĆE za vama kad je budete OVAKO ljubili!

Vještina ljubljenja ne zavisi samo od manevrisanja jezikom i izbegavanju zuba. Francuski poljubac podrazumeva usne, jezik i ostatak vašeg tela. Pošto je ljubljenje jedan od osnovnih koraka ka vođenju ljubavi postoji nekoliko saveta za muškarce kako to da izvedu a da bude za pamćenje.
Kontrolišite
Idući put kada je budete ljubili pridržite njeno lice i kontrolišite ugao onako kako biste želeli da je poljubite. Žena voli kada preuzmete kontrolu, a to će joj poslati poruku da ćete je sada poljubiti kao što je nikada niko nije ljubio.
Poigravajte se
Recite joj da vas uzbuđuje kada je ljubite. Možete joj predložiti da promenite uloge i zamoliti je da ona vas poljubi kako vi ljubite nju. Biće srećna da vam uzvrati.
Neka potraje
Ne postoji ništa tako fantastično kao što je dug, vlažan i senzualan poljubac. Vaša partnerka će osetiti strast kroz jedan produžen momenat ljubljenja. Francuski dugi poljubac je mora uzbuditi do ludila.
Pazite na tehniku
Sada, pošto ste usvojili sve savete, vodite računa o tome kakva vam je tehnika. Ne budite pregrubi, ni prespori, vodite tempo i pustite je da prati, ukoliko menjate tempo pričekajte da vidite da li vas prati u igri.
Posvetite pažnju njenom jeziku
Možete samo nežno da ljubite njen jezik i to će joj biti dovoljno da je vinete u nebo. Ovakva tehnika joj šalje poruku šta biste radili sa njenim klitorisom i zagarantovano ćete je izludeti.
Poližite njene usne
Budite kreativni i slobodno napravite mali krug oko njenih usana, jer i njene usne trebaju pažnju. Vlažnim jezikom pravite kružne pokrete, njoj će se svideti što ne zapostavljate njene usne, a zatim je opet snažno poljubite.
Posvetite pažnju njenom licu
Kada vodite poljubac onda se opustite i dajte joj malo predaha, tako nežno počnite da ljubite njene obraze, čelo, oči i vrat, ali ne idite dalje i brzo se vratite da joj opet poljubite usne, jer vas ona čeka.

Bićete iznenađeni šta promišljen, dug i vlažan poljubac može. Poljubac nije sredstvo za dolazak do seksa, to već znaju umetnici u ljubljenju. Ljubljenje je način da zadovoljite svoju devojku i nipošto ga ne zapostavljajte.
Izvor: portloko

Pogledajte još