Ovo će Karleušu konačno razbesneti do kraja! (FOTO)

Fotografije Jelene Karleuše, sa kojih se smeši odevena u skupe krpice, zloupotrebljene su kao reklama jednom butiku koji identične kopije prodaje putem društvene mreže Fejsbuk.

Naime, na stranici tog butika u ponudi su stvari u kojima se Karleuša fotografisala upravo za potrebe društvenih mreža. Takoreći, administratori te stranice iskoristili su pevačicine slike u svrhu marketinga, a za to je nisu ni pitali. U samopromociji otišli su toliko daleko da su na garderobu koja na Karleuši nije firmirana, već je kupljena u najobičnijem butiku, lepili etikete velikih brendova i naplaćivali je troduplo više.

S obzirom da se sve odvija preko interneta, niko ne zna kakva je garderoba uživo i da li sve zaista izgleda kao i na slici.

U ponudi se pored garderobe mogu naći cipele koje su Karleušin fetiš, ali i tašne, kaiševi, kupaći kostimi, a sve to prodaje se maltene po redovnim cenama.

Kontaktirali smo sa Jelenom kako bismo čuli njen komentar na zloupotrebljavanje njenih slika i ona nam je rekla kako ovo nije prvi put da neko koristi njeno ime u cilju zarade.

To je jedna klasična prevara. Ovo nije prvi put da se moj lik i fotografije zloupotrebljavaju na taj način. Tako se koriste žene koje vole mene i moje odevne kombinacije. Taman ovim putem da uputim apel na sve koji nasedaju na ovakve fore – rekla je za naš list pevačica.