Lepa vest za Beograđane: Pešačka staza na Brankovom mostu krajem oktobra

On je napomenuo da je preduzeće Beograd-put” imalo problem sa sprovodjenjem javne nabavke, bez koje nije bilo moguće dodeliti posao, a u zemllji postoji samo jedna kompanija, koja to može da uradi, a to je Mostogradnja”.

Postupak je sproveden i pri kraju je i potpisan je ugovor sa “Mostogradnjom”, sada traje rok od sedam dana za uvodjenje izvodjača u posao i posle toga očekujemo da radovi budu gotovi za 20 do 25 dana i ja očekujem da će za oko mesec dana Brankov most bude prohodan, rekao je Vesić.

Govoreći o snabdevanju vodom, on je istakao da Beogradjani piju kvalitetnu vodu, i da se intezivno radi na problemu kanalizacije, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Grada Beograda.

“U toku su razgovori sa nekoliko kompanija, koje će postati partneri u izgradnji fabrike za preradu otpadne vode”, naglasio je Vesić.

Gradski menadžer je najavio i da će sledeće nedelje krenuti čišćenje Čukaričkog rukavca, a će dugoročno taj problem biti okončan u naredne dve godine, kada će umesto njega, biti izgradjena prva Beogradska marina.

On je izjavio i da će rekonstrukcija Ulice vojvode Stepe biti završena u predvidjenom roku, jer se radovi odvijaju po fazama i idu po planu.

Izvor: 24sata