ZA NAJHRABRIJE: 20 vrelih seks saveta

1. Organizujte filmski maraton iznajmljivanjem gomile diskova sa kultnim vrelim seks scenama. Vaš dečko će sigurno biti inspirisan!

2. Učinite njegov orgazam još intenzivnijim tako što ćete mu sa dva prsta dodirivati perineum, inače veoma osetljivi okidač osećaja zadovoljstva. Tridesetak sekundi pre nego što doživi vrhunac masirajte ovu tačku kružnim pokretima.

3. Vežite dva ili tri čvora na najlon čarape i nežno umotajte (ne vezujte) oko korena njegovog penisa. Pritisak će ga učiniti još osetljivijim, a čvorovi će stimulisati vaš klitoris kada se krećete gore-dole dok ste na njemu.

4. Stavite malo ogledalo sa strane, paralelno sa njegovim telom. Dok ga oralno zadovoljavate - imaće pogled od koga će totalno odlepiti.

5. Da biste njegov orgazam poistovetili sa erupcijom vulkana, nežno stegnite koren penisa na pet sekundi pre nego što svrši, a zatim pustite.

6. Zatvorite oči i masturbirajte pred njim. To će ga uzbuditi zato što će se osetiti kao jedini gledalac privatne porno predstave.

7. Šaljite svom dečku u toku dana poruke od jedne reči, koje kada se spoje na kraju daju rečenicu i objašnjenje šta želite da vam radi kada padne noć.

8. Sastavite listu erotičnih pesama, pustite ih tokom seksa, a poze menjajte u skladu sa promenom melodije.

9. Kupite mali vibrator u obliku metka, ali na daljinsko upravljanje. Prislonite ga na svoj klitoris, a njemu predajte upravljač.

10. Dok mu je penis u erekciji prislonite ga uz njegov stomak. Ližite donju stranu, držeći jezik maksimalno raširen, a glavu pomerajte sa jedne strane na drugu da biste pokrili što veću površinu.

11. Dok vas oralno zadovoljava, recite mu da ubaci prst u vašu vaginu i masira G-tačku.

12. Zaputite se na noćenje u prirodi i dohvatite se u šatoru. Tesan prostor učiniće misionarsku pozu još intimnijim i strasnijim činom.

13. Za snažniji osećaj u seksu nanesite na njegov penis lubrikant koji ima svojstvo da se zagreva prilikom vođenja ljubavi.

14. Uzjašite svog momka, onda se nagnite napred i spustite gornji deo tela na njegov torzo. Jednu nogu spustite sa strane i savijte je tako da unutrašnjost butine bude oslonjena na krevet. Zatim ispravite drugu nogu i uvucite je između njegovih nogu. Tako ćete intenzivnije masirati svoju klitoralnu regiju.

15. Dok vas frajer oralno zadovoljava zatražite mu da jezikom iscrtava osmice preko vašeg klitorisa, ali tako da pogodi svaki ugao.

16. Postavite sebi izazov da imate seks svaki dan sledećih mesec dana. Češći odnos povećava libido, što će kulminirati sve snažnijim orgazmom svaki sledeći put.

17. Pre seksa istuširajte se vrelom vodom i jedno drugo istrljajte morskom solju. Para i trenje stimulisaće nervne završetke i krv će vam teći brže. U svakom delu tela!

18. Sedite na sofu raširenih nogu, stopala stavite na sto ispred, a kukove spustite samo malo preko ivice. Neka vaš partner klekne dole i uđe u vas, a vi uz pomoć ruku i nogu klizite gore-dole.

19. Eksperimentišite sa raznolikim seksi igračkicama. Bićete iznenađene šta sve postoji na ovom svetu...

20. Kada je napolju hladni kišni dan, izaberite pet mesta u stanu i izazovite jedno drugo da overite svako od njih pre nego što sunce zađe.

Izvor: Cosmoplotan

Pogledajte još