Koje dve naše zvezde ni za živu glavu neće da gostuju zajedno u emisiji?

Pevačica Dijana Janković odbila je ponudu da se pojavi u rijaliti programu "Sladak život" kada je čula da će se u njemu pojaviti starleta Stanija Dobrojević.

- Producenti su pošto-poto želeli da se Dijana pojavi u ovom rijalitiju, budući da je poslednjih meseci svaki njen korak pod budnim okom javnosti. Za razliku od ostalih javnih ličnosti koje su tražile novac za učešće, Dijana je samo zahtevala da produkcija bude na vrhunskom nivou, pošto je honorar ne zanima - otkriva izvor dodajući da su se stvari promenile kada je Dijana saznala da će se u rijalitiju pojaviti i Stanija.

- Kada je čula da će se i Stanija Dobrojević pojaviti u rijalitiju, odustala je od snimanja. Ona jednostavno ne želi da ima bilo kakve veze sa starletama, pa čak i ako to podrazumeva snimanje istog rijalitija
- piše Pulsonline.

U želji da proverimo ove navode, kontaktirali smo Dijanu koja nam je potvrdila da je odbila učešće u rijalitiju, a kao razloge navela je poslovne obaveze koje je čekaju u njenoj firmi.

- Zbog poslovnih obaveza koje me u mojoj firmi očekuju u narednom periodu odustala sam od snimanja rijalitija Sladak život. Nekoliko važnih projekata je pred nama, tako da sam odlučila da svoju energiju usmerim isključivo ka njihovoj realizaciji - rekla je Dijana.

Izvor: Pulsonline

Pogledajte još