Male tajne velikog užitka: Trikovi za vatreni seks

Retko koja žena će pitati muškarca kakva je u krevetu, a one koje su to i učinile, verovatno ne žele da čuju potpuno iskren odgovor. No, kako biste saznale šta muškarci smatraju dobrim seksom, najbolje je da pitanje postavite direktno njima. Saznajte 10 stvari koje muškarce u krevetu dovode do ludila.

1. Žensko telo
Iako su mršave žene trenutno u modi, muškarci misle drugačije. Žensko telo je nešto za čime oni žude, a obline poput bokova, stražnjice i grudi su nezamenljive. Iznenadite ga seksi donjim rubljem sa halterima.

 Pomagala


Iako se većina muškaraca oseća ugroženo od ženskih seksualnih igračkica kao što je legendarni vibrator, postoje brojna pomagala koja ne moraju biti na baterije. Najjednostavnije rešenje su lubrikanti koji pojačavaju seksualno zadovoljstvo, a još kad su u kombinaciji sa ženskim rukama.

2. Iskustvo
Iako muškarci vole kada žena zna šta radi u krevetu, preterano hvalisanje o iskustvu pokazalo se kao loša ideja. Razlog je što se muškarci počinju da ispituju odakle dolazi svo to iskustvo, kao i koliko i sa kime je vežbala pokrete.

3. Inicijativa
Preuzimanje kontrole san je svakog muškarca. Oni jako vole kada žena uzme stvar u svoje ruke i priredi mu iznenađenje koje će ga ostaviti bez daha. Ako niste sigurne s čime želite da počnete, probajte za početak prve da predložite seks.

Položaji

Oni vole da eksperimentišu, pa je promena položaja ključna za dobar seks. Osim što ćete tako začiniti ovu igru, promene pozicija produžiće sam čin, jer muškarac mora da se koncentriše na situaciju i time odlaže erekciju. Omiljeni položaj većine muškaraca je takozvani doggy style.

4. Maštarije
Muškarci su skloni seksualnim maštarijama i nemojte im to uskratiti. Na prvom mestu je ona o seksu u troje, ali i ona sa dve žene. Ukoliko mislite da će ga to zapaliti, pošalite se na taj račun i to će biti dovoljno da ga izludi.

5. Fetiš igrice
Dodela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo efektivna. Gotovo da ne postoji muškarac koji nije sanjao da ga njegova partnerka dočeka odevena u seksi profesoricu, medicinsku sestru ili sobaricu.

6. Zvukovi strasti
Glasovi tokom seksualne igre muškarce obara s nogu. Nežni uzdasi uz nekoliko zločestih rečenica mogu im podignuti ego i naterati ih da daju sve od sebe.

Laskanje

Ponovo je reč o motivaciji kao i hrani za njegov ego. Samopouzdanje je muškarcu jedna od najvažnijih stavki kada je reč o seksualnosti, a upravo žena može postići da se on oseća poput Apolona. Nemojte da lažete i preterujete, već iskreno kažite da vam se sviđa šta radi.

7. Oralni seks
Vrlo važna stavka predigre koja je u muškarčevim očima i ključna za dobar seks. Raznorazne igrice sa njegovim ponosom svakako su dobrodošle, ali nemojte preterivati sa grubosti jer u protivno jedino što ćete postići je bolan izraz na njegovom licu.

Stil.kurir-info.rs

Pogledajte još