V Beogradski festival cveća

Iako na neki način jubilarni, V BFC nije posvećen velikim idejama i grandioznim planovima. Naprotiv – posvećen je malim, svakodnevnim stvarima koje život znače i zato, baš zato, ne bi smeli da ih propustimo!

Ideja ovogodišnjeg Festivala je da nas podseti da je svako vreme - pravo vreme da uradimo nešto dobro za sebe, za svoje zdravlje, za svoj životni i radni prostor. Neki od proverenih načina za to su da napravimo zeleniji i zdraviji ambijent – u svojoj kući, kancelariji, u svom kraju i gradu, da posvetimo vreme zdravoj ishrani i rekreaciji u prirodi, da sa drugima podelimo nove ‘zelene’ ideje, iskustva i inicijative...

V BFC ponudiće informacije, ideje, proizvode, radionice, projekte i inicijative koji nam u tome mogu biti od pomoći.

(old_image)

Ako poželite da ih pronađete ili podelite pravo vreme je treći vikend septembra u Parku Manjež, koji će tokom dva dana biti ispunjen izložbama pejzažnih biroa, rasadničara cveća i ostalog biljnog materijala, muzičkim nastupima, besplatnim dečijim radionicama, stručnim predavanjima, organskim proizvodima, prostorima za opuštanje i mnogim drugim iznenađenjima.

Kao i do sada, Festival će ponuditi raznovrstan program kroz tematske festivalske zone Vrt VRTova, VRTić, IzVRTanje, VRTeška, VRTlog koje zajedno predstavljaju pravi Beogradski urbani VRT u kome će svako pronaći svoj kutak, zanimaciju, pravu informaciju, mesto za druženje i relaksaciju.

http://www.bfc.rs

Pogledajte još