Tri muškarca povređena u saobraćajnim nesrećama

Muškarac star oko 40 godina u udesu, koji se dogodio oko 19.45 časova u Avalskoj ulici u Železniku na Ibarskoj magistrali, zadobio je razderotinu na slepoocnom delu glave, otok i modricu na desnom oku i povredu desnog ramena, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu oko 21.15 časova u Bulevaru Patrijarha Pavla u Košutnjaku muškarac star oko 50 godina kao pešak je zadobio povredu levog kuka, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 51 godinu, vozač, u udesu oko 00.15 časova na Kružnom toku zadobio je sasvim laku povredu, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 241 intervenciju od kojih 40 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i obuće, uzimanje tečnosti, vitamina i manje soli, merenje krvnog pritiska i oprez u saobraćaju.

Izvor: Kurir

Pogledajte još