Nedeljni horoskop (ponedeljak 08. septembar – nedelja 14. septembar)

OVAN

Imate jaku profesionalnu snagu. Morate da to iskoristite što pre je moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lav. Najbolji ste organizator i neko ko zna da postavi sve stvari na svoje mesto. U ljubavi ne smete da se predate tako lako. Partner misli da niste dovoljno nežni i posvećeni kući i zajedničkoj ljubavi. Dokažite svojim nežnostima i strastima koje Vas najbolje opisuju. Grudni koš osetljiv.

BIK

Niste raspoloženi za neki otežani rad. Tokom dana ćete imati aktivnosti koje prate neki privatan rad dosta zahtevan. Dobar je dan za one Bikove koji vole kuću, porodicu i vreme provedeno u njoj. Manji problem sa očima.

BLIZANCI

Želite da se odvojite od svih nevolja koja su u vašem okruženju pa i u celom svetu, ako je to moguće. Morate da izađete iz tog sna. Pomalo zanemarujete partnera. Počeće da sumnja u vašu vernost, to nije dobro. Latentna depresija.

RAK

Danas ste jaki. Menjate se na bolje. Morate da se okrenete svojim idejama i svemu što pripada vama i novim projektima na polju delatnosti. Partner je oduševljen vašom snagom, voljom i istrajnošću da uspete. Jaka volja dosta toga leči.

LAV

Morate da se pazite osobe iz vašeg bližeg okruženja. Snaga uma i tela zna da iritira neznalice i umišljene ,,pametnjakoviće,,.
Slobodni Lav upoznaje znatno mlađu osobu od sebe. Možda se rodi i velika ljubav… Toplota vam smeta.

DEVICA

Danas je pomalo usporena energija ,ali nije to toliko bitno kada ste vi već isplanirali šta ćete da radite dalje tokom nedelje, meseca… Možda je bolje da se okrenete sebi trenutno. Pomalo ste naporni u zajednici. Ne preterujte u uzimanju bespotrebnih lekova.

VAGA

Puni ste ideja. Želite da spojite tradiciju i moderno. Prvom prilikom će te ih saopštiti saradnicima. Unostite društvene aktivnosti u ljubavni život i vama se to dopada… Aali partner negoduje Preopterili ste glasne žice. Opustite grlo.

ŠKORPIJA

Kada vi odlučujete sve ide lakše, naravno po vas. Uspostavite ravnotežu radi lakše komunikacije. Potrebna vam je emotivna fleksibilnost da bi sve bilo lakše. Partner se oseća kao da ste mu roditelj. Istražite svoje duhovne ciljeve.

STRELAC

Od muve pravite slona. Pojačana odgovornost vas čini nervoznim. Nemate poverenja u druge i veoma ste sumnjičavi. Iskusne osobe vam pomažu. Ne prepuštajte se sumnjičavim osećanjima. Ničemu nevode. Grlo, kašalj.

JARAC

Vreme je da hladnije glave udjete u celu priču. Dobro ste razmislili. Malo ste kruti u odlukama. Provodite veče u krugu porodice sa prijateljima. Svi se lepo osećaju. Istegnite kičmu. Dobro ćete joj učiniti.

VODOLIJA

Dolazi do razilaženja u stavovima i idejama. Potrebno je uspostaviti balans. Mentalni negative stav ničemu nevoid.
Partner i vi imate specijalne goste. Želite da vide da ste vi srećni.
Spa centar! Odlična ideja. Relax!

RIBE

Malo ste strogi prema saradnicima. Želite da radite zajedno i svi učestvujete u rešavanju bitnih stavki. Vaš libido danas radi odlično. Seksualni život je odličan. Zdravlje zadovoljvajuće. U zdravom telu zdrav duh.

Foto: yayimage