Šta žene zapravo žele (od muškaraca): 10 stvari koje savršen muškarac mora da poseduje

1. Fini i brižan

Želimo nekoga ko će nam biti prijatelj, partner i nama jednak. I, iznad svega, želimo nekoga zbog koga ćemo se osećati dobro.

2. Pamet, pamet, pamet!

Inteligencija je seksi! Pametni muškarci, prosto, očaraju svaku ženu! Dobro, svaku pametnu ženu. Bilo da se radi o otvaranju nekog novog restorana za koji je čuo pre nas, ili o nečemu iz nauke, sporta... obožavamo da kraj sebe imamo nekoga od koga možemo nešto da naučimo.

3. Smisao za humor

Gotovo ništa nije tako privlačno kao muškarac koji ume da zasmeje. Nema tu nikakve nauke, prosto, tako je.

4. Samopouzdanje

Žene vole muškarce koji imaju samopouzdanja. Kada je muškarac siguran u ono što radi, što želi i čemu stremi, žena će znati da je on čovek koji snosi odgovornost za svoje postupke. A tako nešto pokazuje zrelost.

5. Harizma

Harizma se definiše kao ‘ono nešto’ čime određena osoba zrači. Bitno je da postoji nešto u vezi s njim na šta će žena odreagovati, a ne da bude običan.

6. Izbalansiranost

Kada vodi život u kom ne vlada haos, žene će znati da imaju posla sa zrelim muškarcem koji zna kako da rukovodi sobom, svojim emocijama i željama. Želimo da budemo sa nekim ko ume da izbalansira posao, porodicu, prijatelje i vezu.

7. Ume da sluša

Muškarac koji ume da sasluša je san snova. Žene su emotivnije od muškaraca, i volimo da pričamo o osećanjima. Ako ste neko ko ume da sluša ženu, potapšite se po ramenu.

8. Pažnja

Pažnja oduševljava žene. Biti pažljiv ne znači odvesti nas u Pariz na trećem dejtu (mada, divno zvuči!), već pokazati da vam je stalo.

Ako kažemo da volimo određeni restoran, iznenadite nas večerom tamo. Ako kažemo da obožavamo neki cvet, setite se da nam ga donesete nekad. Ako kažemo da jako želimo da odgledamo neki film ili predstavu, kupite kartu za isti. U ovakvom muškarcu će svaka žena uživati...

9. Opušten u svakoj situaciji

Želimo nekoga koga sa sobom možemo da povedemo svuda. Ako smo na poslovnoj večeri, želimo muškarca koji ume da isprati notu večeri i da se uklopi. Ako idemo na sedeljku, hoćemo nekoga ko ume da se opusti u društvu naših prijatelja... Vrlo je jednostavno, želimo nekoga ko može da se uklopi u sve.

10. Neko koga možemo da predstavimo

...prijateljima, porodici, kome god. Muškarac koji izgleda dobro i koji se ponaša pristojno je san svake žene!

Pogledajte još