LJUBAV I VEZE: Stvari koje previše analizirate u svojoj glavi

Često oko nekih stvari koje uradimo i izgovaramo brinemo previše. Ta briga ume da odnese čaroliju iz veze. Nemojte sebe stavljati u situaciju gde previše brinete. Neka vas ne grize savest ako kažete/uradite ove stvari:

‘Sviđaš mi se’
Čak i ako ste zajedno jako kratko, to jedno ‘Baš mi se sviđaš’ ne bi trebalo da predstavlja problem. Možda i on razmišlja o istoj stvari a ne sme da je izgovori.

Otkazivanje planova
Ako vam je nešto iskrslo na poslu i morate da otkažete dogovor da se vidite, recite to slobodno. Ako mu se dopadate dovoljno, razumeće.

Recite šta želite
Kada mu kažete šta želite da gledate/u koji restoran da odete/koje piće da popijete ne pravi od vas zahtevnu ženu već ženu koja zna šta hoće. Slobodno mu recite šta želite, i ako je pravi muškarac, poštovaće to. Svaki normalan muškarac želi pored sebe jaku ženu.

Otvoreno mu recite da ste u ciklusu
Kada dođe do seksa, a desi se da ste u ciklusu, otvoreno mu recite. Nema potrebe za skrivanjem jedne sasvim normalne pojave. Ako je normalan, samo će slegnuti ramenima (naravno da će mu biti krivo što neće biti seksa taj dan) i predložiti da gledate film, šetate se ili bilo šta treće...


Ako vam se čini da postajete ‘ozbiljni’

Poslati mu poruku ‘Mislim na tebe’ je potpuno prihvatljivo. I on verovatno misli na vas.

Pobedite ga u njegovoj igri
Bilo da se radi o kartama, sportu, čak i stonom fudbalu - ako imate u sebi to nešto što vam daje snagu da ga pobedite, slobodno!

To što ćete mu reći da vam treba malo vremena nasamo
...a kome ne treba?

Što s vremena na vreme pomenete bivšeg

Naglašavamo ‘s vremena na vreme’. Naravno da će biti malo ljubomoran, ali ako pita šta ste prošlog rođendana radili, ne treba da lažete o romantičnom vikendu koji ste proveli sa tadašnjim dečkom. I pre njega ste živeli.


Što ste ostavili četkicu, fen ili neku svoju stvar kod njega u stanu

Naravno, lepo bi bilo ptiati ‘Je l’ bi ti smetalo da ostavim _____ ovde, pa da ne moram da idem kući pre posla ujutru?’. Ako mu se dopadate, nasmešiće se svaki put kada otvori ormarić u kupatilu i vidi nešto vaše.

Pogledajte još